Google+

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Rumba - Trophy Ball 2012


 
Μία καταπληκτική χορογραφία που αντιπροσωπεύει τον χορό της αγάπης!

Η Πέπη και ο Βασίλης, χορεύουν για εμάς Rumba και μας ταξιδεύουν στην εξωτική Κούβα!!!

   Η Rumba χαρακτηρίζεται για τον αισθησιασμό των κινήσεων που σε αυτή την μοναδική ερμηνεία της, συνοδεύεται από το αγαπημένο μουσικό κομμάτι της Alessandra Amoroso, Mi sei venuto a cercare tu!

   Η ιταλίδα Alessandra Amoroso, έγινε γνωστή έπειτα από τη νίκη της σε ιταλικό talent show το 2009. Έκτοτε, κατάφερε να γίνει η πρώτη ιταλίδα που το βραβείο του MTV Europe Music Awards, Best European Act, αφήνοντας πίσω της καλλιτέχνες, όπως τον David Carreira και τον Enrique Iglesias!

    Το μουσικό κομμάτι, "Mi sei venuto a cercare tu", αποτελεί το τρίτο single του πρώτου άλμπουμ της, Senza Nuvole. Κυκλοφόρησε το 2010 και έκτοτε, αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους ρυθμούς, που συνοδεύουν μία χορογραφία Rumba!




Ένας ρυθμός που συνεχίζει να δημιουργεί έντονα συναισθήματα που εκφράζονται μέσα από τον χορό, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί το κοινό για μία ακόμη φορά!!! Η επίσημη βραδιά χορευτικών επιδείξεων και απονομής βραβείων, Trophy Ball 2012, έλαμψε με την παρουσία σας!!!
Συγχαρητήρια!!!
    
Πώς θα μπορέσουμε να εξελίξουμε τον χορό μας μέσα από μία χορογραφία;
   
Μία χορογραφία θα μας δώσει στοιχεία γύρω από την τεχνική του χορού, που αρχίζουμε να εφαρμόζουμε από το πρώτο μας κιόλας μάθημα!!! Η αντίληψή μας ως προς τις ικανότητές μας, τον χώρο που μας περιβάλλει, αλλά και την συνεργασία μας με τον, ή τους παρτενέρ μας, εξελίσσεται και το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό στο σώμα μας και στον χορό μας!!! 

Στις σχολές χορού Apollon Dance Studio, μας δίνεται η ευκαιρία να λάβουμε μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις, οι οποίες διοργανώνονται ολόκληρο το χρόνο!!! Με αυτόν τον τρόπο, η χορευτική μας εξάσκηση θα εμπλουτιστεί και κατά συνέπεια, το χορευτικό μας στυλ!

Για αυτό, δεν χάνουμε χρόνο!!! 
Ο δάσκαλός μας αποτελεί την πηγή των πιο χρήσιμων συμβουλών καθοδήγησης! Επιλέγουμε μαζί του τον χορό και ξεκινάμε μαθήματα!!! 

Μία χορογραφία μπορεί να παρουσιαστεί μέσα σε μία από τις επίσημες εκδηλώσεις, ή δεξιώσεις των σχολών χορού Apollon, που διοργανώνονται όλο το έτος! Το Trophy Ball λαμβάνει χώρα στην αρχή του έτους και αποτελεί την επίσημη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Μαζί με το καλωσόρισμα του νέου έτους, οι σχολές μας, βραβεύουν τους μαθητές τους για το χορευτικό επίπεδο που έχουν κατακτήσει και η γιορτή κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!! 

Όλοι οι παρευρισκόμενοι απολαμβάνουν ένα πρόγραμμα γεμάτο υπέροχες χορογραφίες, αλλά πολύ χορό για τους ίδιους!!! Μία από τις βραδιές που μας χαρίζει τις πιο όμορφες αναμνήσεις και μας κάνει να ανυπομονούμε να βιώσουμε κάτι παρόμοιο!!
 
Ο χορός κάνει τον κόσμο μας καλύτερο!!!


Δείτε επίσης:
 
Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες
από τα εβδομαδιαία θεματικά πάρτυ
και τις επίσημες εκδηλώσεις μας!
Εσείς έχετε αναρωτηθεί ποτέ
πως θα ήταν η ζωή χωρίς χορό;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου