Google+

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Γιατί Να Χορέψω Στον Γάμο Μου



 Πριν απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό, θα πρέπει να επισημάνω πως, ο γάμος είναι κάτι πολύ προσωπικό και πως ο καθένας από εμάς τον αντιλαμβάνεται και τον φαντάζεται όπως εκείνος θέλει.
  Κατ’ αρχήν την ημέρα του γάμου σου, είσαι το σημείο αναφοράς όλων, το επίκεντρο όπως λένε, επίσης τα βλέμματα όλων και οι συζητήσεις πριν και μετά το γάμο έχουν να κάνουν με ότι έγινε και δεν έγινε στο γάμο.
  Ο πρώτος και ο πιό βασικός λόγος, γιά να χορέψει κάποιος στον γάμο του κάτι πιό εξειδικευμένο είναι γιατί εκείνος θέλει, είτε γιατί το έχει δει και του άρεσε ως ιδέα, είτε γιά να εντυπωσιάσει, είτε γιά να εκπλήξει τους παρευρισκόμενους, είτε γιατί έτσι θέλει.
  Γιά όποιον λόγο και αν το κάνει, αυτό που θα μείνει θα είναι αυτή η ανάμνηση της στιγμής.
  Τι πιό όμορφο, από μιά στιγμή που ζεις και βρίσκεσαι στο κέντρο του «κόσμου» μαζί με τον άνθρωπό σου, στον οποίο εκείνη τη στιγμή του λες ή καλύτερα του εκφράζεις την αγάπη σου με τρόπο τέτοιο, που δεν του το έχεις ξαναπεί.
  Παράλληλα προσφέρεις ένα διαφορετικό «ευχαριστήριο γράμμα» σε όλους αυτούς που σε τίμησαν στη γιορτή σου που γίνεται μιά φορά και θέλεις να τη θυμούνται γιά πάντα.
  Ειδικότερα όταν δεν το γνωρίζει κανείς εκ των προτέρων, εκεί είναι που μένουν όλοι άφωνοι και κοιτούν με θαυμασμό! Αλλά και απορία γιά το πως-πότε; αφού δεν ήξερε.
  Έχουμε πει πάρα πολλές φορές πως μέσω του χορού μπορείς να εκφράσεις και να πεις όλα όσα δεν περιγράφονται με λόγια.
  Έ λοιπόν και η χαρά που νοιώθεις γι’ αυτό που σου συμβαίνει εκείνη τη στιγμή δεν μπορεί ν’ αποτυπωθεί με κάποιον άλλο τρόπο καλύτερα και πιό ηχηρά παρά μόνο με ένα υπέροχο παθιασμένο Tango ή μιά υπέροχη αισθησιακή Rumba ή ένα πολύ συναισθηματικό Waltz. Όμως μπορεί να είναι και κάτι εντελώς διαφορετικό, γιατί θέλεις να ξεχωρίσεις και να μην χορέψεις κάτι που έχει ξαναχορευτεί και θέλεις να είναι μοναδικό, γιά παράδειγμα θα μπορούσε κάποιος να χορέψει έναν συνδυασμό χορών, προκειμένου να ευχαριστηθεί το ίδιο το ζευγάρι και στη συνέχεια και οι καλεσμένοι τους.
  Όπως και να ‘χει είναι μιά στιγμή που ποτέ δεν ξεχνάς και δύσκολα την ξαναζείς, χορεύοντας το αγαπημένο σου τραγούδι στην πιό σημαντική στιγμή της ζωής σου με τον πιό σημαντικό άνθρωπο γιά σένα, δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο να σου την επισφραγίσει και να χαραχτεί στο μυαλό όλων από μιά χορογραφία φτιαγμένη ειδικά γιά εσάς.
     Απολάυστε το και χορέψτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου