Google+

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Η εμπειρία από τους Διαγωνισμούς Χορού!

Η συμμετοχή μας στους διαγωνισμούς χορού Tropical night 2013-2014 και Απολλώνιο πρωτάθλημα 2014 ,ήταν μια πρόκληση και μια όμορφη εμπειρία που μας δίδαξε πολλά!!

Αρχικά μάθαμε να μοιραζόμαστε την πίστα με άλλα ζευγάρια και να κινούμαστε ανάμεσα σ’αυτά με την σωστή καθοδήγηση του καβαλιέρου.Αναπτύξαμε σχέση εμπιστοσύνης σαν ζευγάρι μέσω της εξάσκησης και συχνής επανάληψης της χορογραφίας μας στους χώρους των σχολών, γιατί υπήρχε η βοήθεια των δασκάλων,οι καθρέφτες και φυσικά η μουσική. Μάθαμε ότι για να φαίνεσαι και να είσαι άνετος πρέπει να μάθεις να βρίσκεις τον ρυθμό, ειδικά όταν το τραγούδι είναι άγνωστο και να αναπτύσσεις σωστή τεχνική και connection-επαφή. Μόνο με αυτούς  τους τρόπους πετυχαίνεις αρμονικό και ξεκούραστο αποτέλεσμα! Επιπλέον, μάθαμε πώς να παρουσιάζεσαι στην αρχή και πώς να υποκλίνεσαι στο τέλος μιας χορογραφίας,όπως επίσης, πώς να συνεργάζεσαι με άλλους για την παρουσίαση μιας ομαδικής και συγχρονισμένης χορογραφίας.



Στους διαγωνισμούς χορού τα ζευγάρια καταθέτουν το δικό τους μοναδικό και προσωπικό στυλ σ’ένα κλίμα συναγωνισμού- ευγενούς άμιλλας. Τέλος, σημαντικό κομμάτι είναι και η αρμονική εμφάνιση του ζευγαριού με εντυπωσιακά και απαστράπτοντα κοστούμια, έντονο μακιγιάζ οι ντάμες και κολλητά χτενίσματα, ώστε να τονίζονται οι εκφράσεις του προσώπου.



Αγαπώ πολύ τον χορό και αυτό είναι το πρώτο και βασικό μου κίνητρο χωρίς να υποτιμώ φυσικά τα όμορφα έπαθλα!! Ευχαριστώ τις σχολές χορού Apollon για τις άψογες διοργανώσεις ,τους δασκάλους μας για την αμέριστη υποστήριξη και τους συμμαθητές μας για την συνεργασία και τις αξέχαστες στιγμές που περάσαμε εντός και εκτός πίστας.Καλή συνέχεια σε όλους μας και καλή μας διασκέδαση!! 

                              ~Γκόγκου Γλυκερία~






Βάλτε κι εσείς τον χορό στη ζωή σας!!!


Δείτε περισσότερα video από
τις χορευτικές μας επιδείξεις!
Μάθετε περισσότερα για τις
εκδηλώσεις των σχολών μας!
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες
από τις επίσημες εκδηλώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου