Google+

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Tropical Night 2017 - Rock 'n' roll!!! Ο ξέφρενος χορός των πάρτυ στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς!!!!


Η πιο μεγάλη βραδιά της χρονιάς έρχεται και υπόσχεται να μας χαρίσει ένα μοναδικό υπερθέαμα μέσα από τις καταπληκτικές ερμηνείες των χορευτών μας!!!

Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε μια μικρή γεύση... Ο Στέλιος με την δασκάλα του Βάσω, μας χάρισαν ένα καταπληκτικό Rock 'n' roll γεμάτο κέφι, νάζι και παιχνίδι!!!!

Ας τους απολαύσουμε!!!

Μια χορογραφία γεμάτη στυλ και ζωντάνια που κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ξεσήκωσε όλους τους θεατές της βραδιάς κερδίζοντας το πιο μεγάλο χειροκρότημα!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Αναπόσπαστο συστατικό...
...της χορευτικής τους εμφάνισης δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την γνωστή επιτυχία των Blues Brothers "Everybody needs somebody"!!! Αρχικά, το κομμάτι ηχογραφήθηκε το 1964 αλλά δεν κατάφερε να μπει στα Top 40 US charts. Αργότερα όμως, το 1966, έφτασε στο Νο. 29 στην κατηγορία Pop και, στις αρχές του 1967, στο Νο. 19 στην κατηγορία RnB. Αποτελεί ένα κομμάτι που αγαπήθηκε, και χορεύτηκε, όσο κανένα άλλο ενώ έχει ερμηνευθεί άψογα και από την αγαπημένη γνωστή μπάντα, Rolling Stones.

Το Tropical Night 2018 μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις!!!
Περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε το μοναδικό υπερθέαμα που είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν οι χορευτές μας. Με τις καταπληκτικές τους εμφανίσεις να είναι έτοιμες, υπόσχονται πως θα μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά!!! Φυσικά... δεν ξεχνάμε τον Ημιεπαγγελματικό Διαγωνισμό όπου οι συμμετέχοντες θα δώσουν μια μάχη, σώμα με σώμα, για την ανάδειξη του καλύτερου και, κυρίως, την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την Νίκη του Μεγάλου Χορευτικού Επάθλου!

Η αυλαία των Επίσημων Χορευτικών Εκδηλώσεων των σχολών μας, πέφτει με τον πιο θεαματικό τρόπο και θα σφραγίσει την επιτυχία της χορευτικής μας χρονιάς με μια βραδιά γεμάτη αίγλη, λάμψη και χάρη!!!!

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 6 Ιουλίου για να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε μαζί και να περάσουμε μαζί τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!!



Ραντεβού στο Tropical Night 2018!!!!



Δείτε επισης:

Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες
από τα Εβδομαδιαία Θεματικά μας Πάρτυ!
Μάθετε περισσότερα για τους
Διαγωνισμούς Χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου