Google+

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

2010-2011 Photos

Η επίσημη κοπή της πίτας των σχολών χορού Apollon, αποτελεί το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς. Είναι φυσικό για εμάς να σημαίνει πολλή διασκέδαση με χορό, τραγούδι, καλό φαγητό και υπέροχη παρέα!!!

Η βραδιά περιλαμβάνει υπέροχες χορογραφίες, ιδιωτικές και ομαδικές, όπου συμμετέχουν όλοι οι μαθητές των σχολών μας, αλλά και μουσικοχορευτικά διαλείμματα για όλους τους καλεσμένους!!! Οι μαθητές βραβεύονται για το χορευτικό επίπεδο που έχουν ολοκληρώσει και όλοι διασκεδάζουν και χορεύουν μέχρι το πρωί!!!

Κάθε χρόνο βιώνουμε τις πιο όμορφες χορευτικές στιγμές και τώρα θέλουμε να τις μοιραστούμε με όλους εσάς που μας στηρίζετε με την αγάπη και την συμμετοχή σας!!!



Ας απολαύσουμε το βίντεο!!!

Μέσα από το υπέροχο τραγούδι των Los Lobos, Cancion del mariachi, απολαύσαμε τα ωραιότερα στιγμιότυπα της βραδιάς!!! Ένα μικρό αφιέρωμα σε όλους τους παρευρισκόμενους και όλους τους συμμετέχοντες της βραδιάς, που δεν θα τους ταίριαζε καλύτερα κάτι διαφορετικό, από ένα μουσικό συγκρότημα, με πορεία πάνω από 30 συνεχή έτη στην μουσική! Η συνοδεία τους στον χορό είναι αξιοσημείωτη και η “Gipsy Style” μουσική τους, μας θυμίζει ένα μαγικό ταξίδι! Την χορευτική περιπλάνηση που μας οδηγεί η επίσημη εκδήλωση των σχολών χορού Apollon, Trophy Ball, κάθε χρόνο!!!

Μαθητές και δάσκαλοι μας ταξίδεψαν για μία ακόμη φορά και μας έδειξαν την μοναδικότητα του κάθε χορού!!! Πήγαμε στην Κούβα και χορέψαμε Salsa, Mambo, Rumba και Cha cha cha! Με μία στάση στην Βραζιλία, η θερμοκρασία ανέβηκε και όλοι χτυπούσαν παλαμάκια στον εξωτικό ρυθμό της Samba! Από την Αργεντινή και το Tango, πήγαμε στην Ισπανία και χορέψαμε Paso Doble! Γυρίσαμε πίσω στον χρόνο και ο 20ος αιώνας φάνηκε από την αρχή, μέχρι το τέλος του να αναβιώνεται με Foxtrot, Rock 'n roll και Disco! Οι πανέμορφες παραδόσεις της χώρας μας ήρθαν να ανεβάσουν το κέφι στα ύψη, με Τσιφτετέλι, Ζεϊμπέκικο και Καλαματιανό!!! Το ταξίδι μας, μας έφερε στο εδώ και το τώρα, όπου οι νεότεροι μαθητές, και λάτρεις του Hip hop και του Μοντέρνου χορού, γενικότερα, μας ξεσήκωσαν με τις ομαδικές τους χορογραφίες!!!


Μέσα από μία χορογραφία δίνεται σε όλους η ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον χορό, που έχουν επιλέξει, αλλά και να εξελιχθούν πιο γρήγορα σε όλα όσα έχουν διδαχθεί!!! Όλοι οι μαθητές επέλεξαν, με την καθοδήγηση του δασκάλου τους, τον χορό που ήθελαν και αφέθηκαν ελεύθεροι στον ρυθμό του!!! Ο χορός μας βοηθάει να αναπτύξουμε τις δεξιότητές μας σε όλα τα επίπεδα!!! Όλα τα στοιχεία και τα προσόντα του χορού, είναι κάτι που βλέπουμε καθημερινά στους αγαπημένους μας μαθητές! 

Όλοι μας έκαναν περήφανους και μαζί με την δική τους άνοδο, εξελισσόμαστε και οι ίδιοι!!! Η κάθε βραδιά είναι αφιερωμένη σε εκείνους, μέσα από την καρδιά μας!!!



Συγχαρητήρια σε όλους και... 
Καλή Πρόοδο!!!

Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τα
Μαθήματα Χορού στις
σχολές χορού Apollon!
Μάθετε χρήσιμες συμβουλές
για τις Ντάμες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου