Google+

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ζήτα μου να χορέψουμε!!!

  Ο χορός αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα του ανθρώπου! Απελευθερώνει το σώμα και το αφήνει να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του! Ένας διαφορετικός τρόπος να δείξουμε σε κάποιον όσα δυσκολευόμαστε να πούμε!
“Ζήτα μου να χορέψουμε”!!!!
   Σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό στην εποχή μας από το να ζητήσει ένας καβαλιέρος από μία ντάμα να τον συνοδεύσει σε έναν χορό!!! Δεν είναι απαραίτητο όμως να υπονοείται η ερωτική διάθεση, αλλά και η απλή, καθημερινή ανάγκη του ανθρώπου να εκφραστεί και να επικοινωνήσει... Να νιώσει πως δεν είναι μόνος και να μοιραστεί... Όταν χορεύουμε, πέρα από την μετάβασή μας σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου φτιάχνουμε τον εαυτό μας όπως επιθυμούμε, υπάρχει ακόμη ο δεσμός με το εδώ και το τώρα... Όλα αυτά που θέλουμε να μοιραστούμε και να διώξουμε από μέσα μας, περνάνε στον πραγματικό κόσμο και δηλώνουν κάτι για εμάς!
  Η διάθεση φαίνεται μέσα από τις κινήσεις μας... Η επιθυμία κάποιου να χορέψει δηλώνει συναισθήματα... Είναι η επιθυμία να εκτονωθεί αυτό που κρύβει μέσα του ο καθένας μας! Αρκετές φορές, μπορούμε να αντιληφθούμε την στάση του καβαλιέρου, ή της ντάμας απέναντί μας... Όπως όμως και το πώς νιώθει εκείνη τη στιγμή! Ο τρόπος που θα εκφραστεί επάνω στο χορό, είναι αυτός που υποδηλώνει και τις αντιδράσεις στην καθημερινή του ζωή!
Κάθε φορά που χορεύουμε, είναι σαν να γράφουμε μία μικρή ιστορία...
Οι κινήσεις δεν επαναλαμβάνονται, αλλά είναι σαν λέξεις που έχουν ήδη ειπωθεί!
  Μέσα από τον χορό, μπορούμε να καταλάβουμε και να γνωριστούμε καλύτερα με τους ανθρώπους γύρω μας! Εξάλλου, μία πρόσκληση για χορό δηλώνει ευαισθησία, ρομαντισμό, καλή διάθεση και είναι πάντα ευπρόσδεκτη!
Σχολές χορού Apollon Dance Studio
Βήμα βήμα προς την επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου