Google+

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού 2016 - 2017!!!


Ο απόλυτος χορευτικός θεσμός των σχολών χορου Apollon Dance Studio, έρχεται!!!
Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του για 4η συνεχόμενη χρονιά!!!

Αποτελεί τον Διαγωνισμό Χορού, όπου συμμετέχουν όλοι οι μαθητές των σχολών χορού Apollon, ανεξάρτητα από το χορευτικό τους επίπεδο! Η έναρξή του σηματοδοτεί την αρχή της νέας χορευτικής περιόδου και την ακολουθεί μέχρι το τέλος της!

Έτσι, και για το 2016-2017, το Απολλώνιο Πρωτάθλημα αποτελείται από 3 άκρως διασκεδαστικά μέρη!

Το 1ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος ξεκινάει την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου!!!

Οι μαθητές λαμβάνουν μέρος σε μοναδικές Ιδιωτικές και Ομαδικές Χορογραφίες, εκπροσωπώντας την αγαπημένη τους σχολή χορού Apollon, ενώ ταυτόχρονα διεκδικούν την ατομική τους διάκριση! Μέσα από την συμμετοχή τους σε έναν Διαγωνισμό Χορού, βιώνουν την εμπειρία, λαμβάνονοντας γνώσεις γύρω από τους χορούς όπου διαγωνίζονται και αναπτύσσουν ολοένα και περισσότερο το προσωπικό τους χορευτικό στυλ!

Οι χορευτικές κατηγορίες, όπου μπορούν να διαγωνιστούν οι μαθητές των σχολών Apollon Dance Studio, είναι 2:
  • One Dance Cha cha
  • One Dance Bachata

Ο χορευτικός διαγωνισμός συνεχίζεται με τις Ομαδικές χορευτικές παρουσιάσεις, όπου μία χορευτική ομάδα από κάθε σχολή, θα μας παρασυρει στους ρυθμους της Disco!!!

 
Οι μαθητές που θα σκαρφαλώσουν στις 3 πρώτες θέσεις της κάθε κατηγορίας ξεχωριστά, διεκδικούν πλούσια δώρα, αλλά χαρίζουν και στην σχολή τους πόντους, που θα συμβάλλουν στην τελική της βαθμολογία για το Απολλώνιο Πρωτάθλημα 2016-2017, όπου θα κριθεί η νικήτρια σχολή του έτους και θα κερδίσει το πολυπόθητο κύπελλο!!!


Ο Διαγωνισμός αποτελείται και από μία ακόμη φαντασμαγορική κατηγορία, που δεν είναι άλλη, από τον Επαγγελματικό Διαγωνισμό Χορού! Οι Επαγγελματίες Χορευτές των σχολών χορού Apollon, παρουσιάζονται επί σκηνής, δίνουν τον καλυτερο τους εαυτό και διαγωνίζονται, χαρίζοντας και αυτοί με τη σειρά τους πόντους της νίκης στις σχολές μας!!! Ο χορός που θα μας καταπλήξει;;;Το γεμάτο φωτιά Tango!!!



2ο μέρος - Απολλώνιου Πρωταθλήματος!

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα, συνεχίζεται με το Fun Carnival Dancing!!! Την Αποκριάτικη εκδοχή του, αλλά και έναν από τους πιο διασκεδαστικούς θεσμούς των σχολών Apollon Dance Studio, όπου οι αγαπημένοι μας μαθητές, παρουσιάζουν μία σειρά από mini ομαδικές χορογραφίες, γεμάτες κέφι, χρώματα και πρωτότυπες ιδέες!



3ο μέρος - O Mεγάλος Tελικός!!!

Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος, περιλαμβάνει νέες διαγωνιστικές κατηγορίες, όπου μαθητές και δάσκαλοι, δίνουν κάθε χρόνο τον καλύτερό τους εαυτό, για να εντυπωσιάσουν το κοινό και να κερδίσουν την διαφορά, που θα κάνει την σχολή που εκπροσωπούν να ανέβει πιο ψηλά στο βάθρο των νικητών, και να σηκώσουν το κύπελλο των μεγάλων νικητών του έτους!



Προς το παρόν, μία μεγάλη γιορτή, αλλά και η πιο δυναμική εκκίνηση του νέου χορευτικού έτους, μας περιμένει την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου!!! Ανυπομονούμε να δηλώσουμε συμμετοχή και να λάβουμε μέρος στον πιο κεφάτο, αλλά και εκπαιδευτικό θεσμό!!!


Το 1ο Μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος πλησιάζει!!

Εσείς δηλώσατε συμμετοχή;;;


Δείτε επίσης:

Οι αγαπημένοι μας μαθητές
μας διηγούνται την εμπειρία τους
από τους Διαγωνισμούς Χορού!!!
Μάθετε περισσότερα για τον
Συναγωνισμό και την Ευγενή Άμιλλα
στους Διαγωνισμούς Χορού!




Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές μας
από τις Επίσημες Εκδηλώσεις των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου