Google+

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Μια Ολοκαίνουρια Χορευτική Χρονιά... ΞΕΚΙΝΑ!!!

Η ανεβασμένη διάθεση μας παραμένει ζωηρή και ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα άκρως διασκεδαστικό 2016-2017, που υπόσχεται χορό, παιχνίδι, γνώση και ψυχαγωγία!!!
Οι σχολές Apollon Dance Studio, έχουν ετοιμάσει για όλους ένα χορευτικό πρόγραμμα που θα μας εντυπωσιάσει περισσότερο από κάθε προηγούμενη χρονιά!!! Υποδεχόμαστε το νέο χορευτικό έτος, με ανανεωμένες ιδέες για πάρτι, πολλούς χορευτικούς διαγωνισμούς και εκπλήξεις που θα μας αφήσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις και αισθήσεις!!!

Από την λίστα, δεν μπορούν να λείπουν οι καθιερωμένοι χορευτικοί προορισμοί, που μας 
ταξιδεύουν κάθε χρόνο!!! Αυτοί, δεν είναι άλλοι, από τον ετήσιο Διαγωνισμό Χορού, το Απολλώνιο Πρωτάθλημα!!! Το Φθινόπωρο ήρθε και το 1ο μέρος του ξεκινάει! Όλοι μπήκαν ξανά στην σειρά για τον πιο διασκεδαστικό τρόπο χορευτικής εξέλιξης και εκμάθησης! Οι διαγωνιστικές κατηγορίες επιλέχθηκαν και τα χορευτικά ζευγάρια μαθητών και δασκάλων, όπως και οι χορευτικές ομάδες των σχολών χορού Apollon, έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία και φαίνεται να επιδιώκουν, όχι απλά να εντυπωσιάσουν, αλλά να συνεπάρουν το κοινό τους!!!


Tο 2ο μέρος του, που δεν είναι άλλο από το Fun Carnival Dancing, έρχεται την περίοδο της Αποκριάς και ξεσηκώνει κάθε φορά μικρούς και μεγάλους με τις ευρηματικές χορογραφίες των μαθητών μας!!! Τα θέματα των πάρτι έρχονται με πιο ανανεωμένες ιδέες και εκπλήξεις από ποτέ!!!


Κι ενώ το Απολλώνιο Πρωτάθλημα συνεχίζεται και στο 3ο και τελευταίο μέρος, με νέες διαγωνιστικές κατηγορίες, μέσα στην χρωματιστή και ευωδιαστή Άνοιξη, ενδιάμεσα, μαθητές και φίλοι έχουν να διαβούν από μία σειρά θεματικών πάρτι, που η κάθε εβδομάδα πρόκειται να έρχεται με μεγάλο ενθουσιασμό και να φεύγει με αστείρευτη ικανοποίηση και απόλαυση από το τελικό αποτέλεσμα!!! 
Ανάμεσα στις Εβδομαδιαίες Εκπαιδευτικές Συγκεντρώσεις (θεματικά parties), οι σχολες Apollon Dance Studio, κρύβουν μερικά μυστικά, που θα μας συναρπάσουν!!! Mini χορευτικοί διαγωνισμοί, βραβεία και δώρα, είναι μερικά από αυτά!!! Βραδιές προσκεκλημένων, γεμάτες εκπλήξεις, που δεν χωράνε να γραφτούν σε μια σελίδα!!!
Κέφι, χαρά και χορός για μικρούς και μεγάλους!!!

Έναν υπέρλαμπρο σταθμό αποτελούν και οι Επίσημες Δεξιώσεις των σχολών μας, που δεν θα λείψουν από το ετήσιο χορευτικό πρόγραμμα!!! Το εορταστικό Trophy Ball 2017, που συνοδεύεται και από την επίσημη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, πρόκειται να μας συνοδέψει σε μία μοναδική υποδοχή του νέου έτους, όπου οι χορογραφίες που θα παρουσιαστούν από μαθητές και δασκάλους, αναμένονται πιο φαντασμαγορικές από ποτέ!!!

Η Απονομή Βραβείου σε κάθε μαθητή που ολοκληρώνει κάποιο χορευτικό επίπεδο, αποτελεί το κυριότερο μέρος της βραδιάς, αφού η κάθε Ιδιωτική Χορογραφία που παρουσιάζει! Το ίδιο συμβαίνει και στην καλοκαιρινή δεξίωση, Tropical Night, σε συνδυασμό με μία ακόμη μοναδική ευκαιρία για όλους τους μαθητές των σχολών χορού Apollon!!! Αυτή δεν είναι άλλη, από έναν ξεχωριστό Διαγωνισμό χορού, όπου ο παρτενέρ τους, είναι ένας από τους δασκάλους των σχολών μας!

Και επειδή οι σχολές Apollon Dance Studio, καινοτομούν και πρωτοτυπούν, νέοι χορευτικοί προορισμοί μας περιμένουν! Όχι μόνο εκδρομές, αλλά και ιδιαίτερα μηνιαία χορευτικά events, που πρόεκιται να εντυπωσιάσουν μαθητές και φίλους και να μας ταξιδέψουν όλους!!!



Το πιο συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του χορού...
ΞΕΚΙΝΑ!!!

Δείτε επίσης:
 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από
τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις μας!
Περιηγηθείτε στη σχολή που
επιθυμείτε και ξεκινήστε κι εσείς
το αγαπημένο σας χόμπι!!!!
Μάθετε περισσότερα για τους χορούς
που μπορείτε να διδαχθείτε στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου