Google+

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Η βραδιά έκπληξη... έρχεται!!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία την Παρασκευή και την... Beloved Jukebox Greek Latin Night!!!!


Παρασκευή σημαίνει ατελείωτος χορός και διασκέδαση!!!

Μια ακόμη βραδιά έρχεται για να μας συνεπάρει και να μας χαρίσει ατελείωτες στιγμές χορού και διασκέδασης!!!!! Τα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ συνεχίζονται δυναμικά και την σκυτάλη αναλαμβάνει η βραδιά όπου τον καθοριστικό ρόλο στη διασκέδαση μας αναλαμβάνουν οι δικές σας μουσικές επιλογές!!!

Beloved
Jukebox
Greek Latin Night!

Σκοπός των χορευτικών μας βραδιών είναι η διασκέδαση και η εξάσκηση σε όσα διδασκόμαστε στα Ιδιωτικά και τα Ομαδικά μας μαθήματα! Ποιος ο καλύτερος τρόπος λοιπόν, από το να φτάσουμε τον πήχη της διασκέδασης μας στα ύψη μέσα από τις δικές σας μουσικές προτιμήσεις!!!

Ποιος δεν έχει αγαπημένα τραγούδια που... κάθε φορά... στο άκουσμα τους, τα σιγοτραγουδάει και θέλει να χορέψει ξέφρενα στον ρυθμό τους;;; Έφτασε η στιγμή να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, στο πιο διασκεδαστικό πάρτυ που έγινε ποτέ!!!

Παλιές και νέες επιτυχίες, γρήγορες αλλά και αργές, ξένες και ελληνικές, όλες ευπρόσδεκτες και... η Διασκέδαση μας ΞΕΚΙΝΑ!!!!

Περιμένουμε με ανυπομονησία να χορέψουμε στον ξέφρενο ρυθμό της Samba και του Rock 'n' roll και να νιώσουμε την μαγεία του χορού μέσα από τα πιο ερωτικά Tango και τον αισθησιακό ρυθμό του χορού της αγάπης, την Rumba! Με τον ξεσηκωτικό ρυθμό του Mambo του Μπραζιλέρο φύγαμε για Κούβα και σιγοτραγουδώντας το "Είσαι παιδί μου πειρασμός" διασκεδάζουμε στον εκρηκτικό ρυθμό του Cha Cha!!!

Κάθε εβδομάδα και μια μοναδική βραδιά!!! Κάθε Παρασκευή και μια νέα έκπληξη που θα δώσει πνοή στις βραδιές μας και θα μας κάνει να χορεύουμε και να διασκεδάζουμε μέχρι τελικής πτώσης μαζί με την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων!!!

Η Beloved Jukebox Greek Latin Night έρχεται και...

την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου,  η σχολή του Ιλίου ανοίγει τις πόρτες της και μας υποδέχεται με την πιο αγαπημένη βραδιά που έγινε ποτέ!!!

Ραντεβού στις 21:00!!!

Μην λείψει κανείς!!!!


Δείτε επίσης:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από
τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις μας!
Αναπτύξτε κι εσείς τα προσόντα σας
μέσω του χορού!
Μάθετε πως μπορείτε να τονώσετε
την αυτοπεποίθηση σας μέσω του
αγαπημένου σας χόμπι... Του Χορού!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου