Google+

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Το Πρώτο Μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2018-2019... ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!


Η νέα χρονιά μας ξεκίνησε δυναμικά και την εκκίνηση των Επίσημων Χορευτικών Εκδηλώσεων των σχολών μας, έρχεται να δώσει ο πιο θεαματικός Διαγωνισμός Χορού!!!

Το πρώτο μέρος του
Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2018 - 2019 ΕΡΧΕΤΑΙ και είναι γεγονός!!!!

Άπαντες, μαθητές και δάσκαλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την μεγάλη μας βραδιά!!! Οι προετοιμασίες μας έχουν ήδη ξεκινήσει και... αυτή τη χρονιά... είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε τις καταπληκτικές χορογραφίες των χορευτών μας, στον ρυθμό των πιο εντυπωσιακών χορών!!!!

Ας μάθουμε τις Διαγωνιστικές μας Κατηγορίες:

One Dance - Argentine Tango!
Ο πιο ερωτικός χορός όλων των εποχών, επιστρέφει δυναμικά και υπόσχεται να μας μαγέψει στο πέρασμα του! Αρχικά, το Αργεντίνικο Tango δημιουργήθηκε από τις εργατικές τάξεις του Μπουένος Άιρες και δεν έγινε εύκολα αποδεκτό στην υψηλή κοινωνία! Χαρακτηριστικά του είναι το μαγικό "μπαντονεόν" που μας παρασύρει στο άκουσμα τις μελωδίας του και ο σχηματισμός τριγώνων ενώ ακολουθείται η γραμμή χορού!!! Εμείς, απλά αδημονούμε να απολαύσουμε την ερωτική ιστορία που έχουν να μας αφηγηθούν οι χορευτές μας μέσα από την χορευτική τους ερμηνεία! Τι μας έχουν ετοιμάσει άραγε;;;;

One Dance - Paso Doble!
Πάθος, ένταση και δυναμισμός! Με μια λέξη, Paso Doble! Ο "χορός των διπλών περασμάτων" που καθηλώνει άπαντες στην παρουσία του!!! Κατάγεται από την Ευρώπη, και πιο συγκεκριμένα από τη Γαλλία, ενώ οι έμπνευση του προέρχεται από την Ισπανία! Χαρακτηριστικό γνώρισμα αποτελεί η μουσική του που είναι αυτή κατά την είσοδο του ταυρομάχου στις αρένες. Ένας χορός που φανερώνει κτητικότητα και έντονη αυτοπεποίθηση και συμβολίζει μια σχέση εξουσίας και υποταγής!

Ομαδική Χορογραφία - Show Latin Mix!
Οι χορευτικές μας ομάδες δεν θα μπορούσαν από τον άκρως θεαματικό χορευτικό μας διαγωνισμό και... αυτή τη φορά... υπόσχονται να μας καταπλήξουν με την μοναδική τους εμφάνιση! Μια χορευτική μάχη που θα συνεπάρει μικρούς και μεγάλους!!! Το καλύτερο χορευτικό Mix... ΚΕΡΔΙΖΕΙ!!!! Ποιοι θα είναι άραγε οι Νικητές;;; Θα το μάθουμε σύντομα!!!


Η διασκέδαση μας όμως δεν σταματά εδώ...
Την σκυτάλη αναλαμβάνουν οι Έξτρα Διαγωνιστικές Κατηγορίες που θα μας χαρίσουν ακόμη περισσότερη διασκέδαση!!!!

Solo Greek - Ζεϊμπέκικο!
Ο "χορός της παραγγελιάς και των στεναγμών" δεν θα μπορούσε να λείπει από το καρνέ της μεγάλης μας βραδιάς!!! Κατάγεται από τη φυλή των "Ζεϊμπέκων" της Μικράς Ασίας και εθεωρείτο κατεξοχήν πολεμικός, αντρικός χορός!!! Αναμένουμε την μεγάλη μας βραδιά για να απολαύσουμε τους χορευτές μας στις δυναμικές ερμηνείες τους!!



One Dance - Bronze American Syllabus - Rock 'n' roll!
Ατελείωτο παιχνίδι και ξέφρενες φιγούρες μας επιφυλάσσει "ο χορός των πάρτυ"! Το Rock 'n' roll ξαναχτυπά και υπόσχεται να μας παρασύρει στο πέρασμα του! Σε αυτή την διαγωνιστική κατηγορία, οι χορευτές μας διαγωνίζονται σε μια χορογραφία "βηματολογίου" όπου τους δίνετε η δυνατότητα να τελειοποιήσουν την τεχνική και το προσωπικό τους στυλ, σύμφωνα πάντα με τους κανόνες που εμπεριέχονται στο American Style!

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού επιστρέφει δυναμικά και υπόσχεται να μας χαρίσει ένα μοναδικό υπερθέαμα και κυρίως... πολλές εκπλήξεις και ανατροπές!!!

Επικοινωνήστε κι εσείς με την γραμματεία της σχολής σας και δηλώστε άμεσα συμμετοχή στην δυναμική έναρξη του Χορευτικού μας Διαγωνισμού!!


Μια μοναδική βραδιά γεμάτη θέαμα και διασκέδαση μας περιμένει...
Ραντεβού την Παρασκευή 02 Νοεμβρίου στο...
πρώτο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού
2018 - 2019!!!



Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τους
Διαγωνισμούς Χορού!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στον χορό και χορέψτε μαζί μας
στα πιο διασκεδαστικά Events!
ΜΑΘΕΤΕ ΧΟΡΟ ΤΩΡΑ!!!


Απολαύστε βίντεο από τις Επίσημες Εκδηλώσεις
των σχολών μας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου