Google+

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Circus Night - Σχολή Ιλίου!

Μία ξεχωριστή παράσταση έδωσε η σχολή του Ιλίου!!! Ο θίασος κατέφθασε από την πόλη της Απολλωνίας και έκανε την εμφάνισή του στις σχολές χορού Apollon!!!
Οι χορεύτριες του Can can, Κατερίνα, Αναστασία και Ρούλα, θα περάσουν οπό οντισιόν για να προσληφθούν από τον διευθύνων, Σωτήρη!


Τι δοκιμασίες έχει ετοιμάσει ο ιδιοκτήτης του Τσίρκου για τις χορεύτριες;;;
Τελικά, θα καταφέρουν να πάρουν μία θέση ανάμεσα στους θηριοδαμαστές και τους ακροβάτες του;;;

Η μουσική είναι έτοιμη και τους υποδεχόμαστε για έναν από τους πιο δημοφιλείς χορούς στην ιστορία...

Πάμε να τους απολαύσουμε!!!

Η σχολή του Ιλίου μας κατέπληξε για μία ακόμη φορά με ένα πανέμορφο σενάριο, αλλά και έναν διαφορετικό χορό, κερδίζοντας την 3η θέση και 100 πόντους ανά συμμετέχοντα!!! Οι μαθητές, μας θύμισαν ίστορικά γεγονότα, αλλά και μας ταξίδεψαν στο μοναδικό είδος του Τσίρκου Καμπαρέ!!!

Το Καν καν είναι ένας χορός που χαρακτηρίζεται από τις ζωηρές κινήσεις του και έγινε γνωστός κατά την δεκαετία του 1840. Αρχικά, φαίνεται να χορευόταν και από άντρες, αλλά κατά την είσοδό του στα Καμπαρέ, έμεινε ως γυναικείος χορός. Η προέλευση της ονομασίας του, γυρίζει γύρω από την γαλλική γλώσσα και συνδέεται με τον θόρυβο, υπό την έννοια της φήμης, του κουτσομπολιού και του σκανδάλου.

Αρχικά, ήταν χορός που θεωρήθηκε άπρεπος, λόγω των έντονων λικνισμάτων και των τεντωμάτων των ποδιών. Μέχρι το 1890, είχε μία διαρκή άνοδο που συνεχίστηκε μέχρι και το 1920! Έγινε το σήμα κατατεθέν για το πασίγνωστο Moulin Rouge του Παρισιού, αλλά και άλλων Βρετανικών και Αμερικάνικων σκηνών. Παρά την “ανήθικη”, όπως χαρακτηρίστηκε, κινησιολογία του, αποτέλεσε έμπνευση, τόσο στον χώρο της μουσικής, όσο και στον κινηματογράφο. Η πιο διάσημη μουσική του σύνθεση, ανήκει στον Γάλλο Jacques Offenbach (Ζακ Όφενμπαχ), που δημιουργήθηκε το 1858. Έκτοτε, συναντάται σε πολλές μουσικές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και σε ταινίες, όπως το Can-can, με τον Frank Sinatra, το 1960! Μεγάλοι ζωγράφοι του κόσμου φαίνεται να έχουν επηρεαστεί θεματικά από το Καν-καν, όπως είναι και ο Πάμπλο Πικάσο!

Οι μαθητές της σχολής του Ιλίου, τήρησαν παραδοσιακά τον χορό!!!
Είδαμε την γραμμική παράταξη των χορευτριών, οι οποίες εκτέλεσαν τις βασικές κινήσεις του χορού! Η ομάδα, δεν δέχτηκε την απόρριψη, αλλά ούτε και τον διαχωρισμό των χορευτριών της. Έτσι και η ομάδα του Ιλίου, κατέπληξε το κοινό της, χαρίζοντας πολλά χαμόγελα και κέρδισε μεγάλο χειροκρότημα!!!

Συγχαρητήρια για την υπέροχη παρουσίαση!!!


Από το Fun Carnival Dancing και το 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος, περνάμε στον μαθητικό, επίσημο Διαγωνισμό χορού και το 3ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος!!! Είμαστε έτοιμοι να δούμε ποια σχολή θα καταφέρει να κερδίσει το πολυπόθητο κύπελλο του Μεγάλου χορευτικού διαγωνισμού, αλλά και ποιοι θα είναι οι μαθητές που θα κερδίσουν τα πλούσια δώρα!!! Εσείς θα λείπετε;;;

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία της σχολής και δηλώστε άμεσα συμμετοχή!
Κερδίστε πλούσια δώρα και εκπροσωπείστε τη σχολή σας χαρίζοντας της την Νίκη!


 Η πιο εκρηκτική βραδιά του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 
μας περιμένει!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε πως ο χορός επηρεάζει
τις κοινωνικές μας σχέσεις!
Μάθετε περισσότερα για τα
εβδομαδιαία θεματικά πάρτυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου