Google+

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Οι Μεγάλοι Νικητές - Fun Carnival Dancing 2016!


Την Παρασκευή 4 Μαρτίου, το Fun Carnival Dancing μπήκε στην τελική ευθεία!!! Έπειτα από μία σειρά διαγωνισμών, οι μαθητές όλων των σχολών, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν τα συγχαρητήρια όλων!!!

Το χορευτικό μας ταξίδι, πέρασε μέσα από καινοτόμα και πρωτότυπα θεματικά parties, για να καταλήξει σε μία αξέχαστη εμπειρία!!! Μία εμπειρία που χάρισε στιγμές διασκέδασης, αλλά και μεγάλη χορευτική γνώση!!! Μαθητές και δάσκαλοι, από κάθε σχολή, κέρδισαν όμορφες αναμνήσεις, μέσα από τις πρόβες τους, προετοιμάζοντας κάθε φορά κάτι ακόμη πιο δημιουργικό, που θα έφερνε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα για την αγαπημένη τους σχολή!!!

Είδαμε αυτοσχέδια κοστούμια, υπερπαραγωγές σκηνογραφίας και χορογραφίες που μας έκαναν να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε, ποιοι θα ήταν τελικά οι νικητές!!! Φέτος, έκαναν πρεμιέρα και νέοι διαγωνισμοί, πέρα από τις χορογραφίες, τα σκετς, το τραγούδι και την αμφίεση!!! Απολαύσαμε μάγους, σε φανταστικά ταχυδακτυλουργικά, γελάσαμε με έξυπνα ανέκδοτα, παίξαμε το Απολλώνιο Τηλεπαιχνίδι Live!!!

Καθόλη την διάρκεια, μαθητές και σχολές μάζευαν πόντους για να έρθουν πιο κοντά στη νίκη!!! Οι μαθητές που σύλλεξαν τους περισσότερους πόντους, στέφθηκαν με την επιτυχία και κέρδισαν τα πιο όμορφα χορευτικά δώρα!!!!


Οι Μεγάλοι Νικητές του...
Fun Carnival Dancing 2016!!!


Την 1η θέση και Μεγάλη Νικήτρια του Fun Carnival Dancing 2016, αναδείχθηκε η Κατερίνα από την σχολή του Ιλίου κερδίζοντας επάξια μια Τάξη στους Κουβανέζικους Χορούς, αφού κατάφερε να συλλέξει τους περισσότερους πόντους!!!!

Στην 2η θέση σκαρφάλωσε η Θεοδοσία, από την σχολή της Μεταμόρφωσης!!!
Το έπαθλο;;; Μια Διαγωνιστική χορογραφία, που ανυπομονούμε να απολαύσουμε!!!

Στην 3η θέση βρέθηκε η Βασιλική, από την σχολή της Μεταμόρφωσης, κερδίζοντας μία Ιδιωτική Χορογραφία, που περιμένουμε να μας την παρουσιάσει!!!



Θερμά Συγχαρητήρια
σε όλους τους συμμετέχοντες του Fun Carnival Dancing 2016 και φυσικά...
Καλή Πρόοδο!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε πως ο χορός επηρεάζει
τις κοινωνικές μας σχέσεις!
Μάθετε περισσότερα για τα
εβδομαδιαία θεματικά πάρτυ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου