Google+

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Trophy Ball 2015 - Cha Cha Cha!


Trophy Ball, μία βραδιά που δίνει σε όλους την ξεχωριστή εμπειρία μίας χορευτικής δεξίωσης, γεμάτη λάμψη!!! Μαθητές, δάσκαλοι και φίλοι διασκεδάζουν με τραγούδι και πολύ χορό!!!! Απολαμβάνουν μία σειρά από υπέροχες χορογραφίες και, φυσικά, φεύγουν όλοι με πλούσια δώρα, που χαρίζουν οι σχολές Apollon Dance Studio!!!

Είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε κάποιες εντυπωσιακές στιγμές της βραδιάς, από τους αγαπημένους μας δασκάλους, Βάσω και Γιώργο!!!


Πάμε να τους απολαύσουμε στον χορό του φλερτ... Cha Cha Cha!

Μία ζωηρή χορογραφία, που μας μετέφερε το παιχνιδιάρικο και ζωηρό στυλ, και μας ταξίδεψε στην εξωτική Κούβα!!!
 

Στις αρχές της δεκαετίας του 1950, έκανε την εμφάνισή του ένας διαφοροποιημένος ρυθμός, που αγαπήθηκε και ξεκίνησε να χορεύεται με πάθος!!! Από την Κούβα, άρχισε να διαδίδεται στο Μεξικό, και μετά τα μέσα της δεκαετίας εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την Λατινική Αμερική, στις ΗΠΑ, αλλά και την Ευρώπη!!! Ο χορός που συνόδευε το νέο μουσικό είδος ακολουθούσε παρόμοιους βηματισμούς με το Mambo, που ήταν ήδη γνωστό παγκοσμίως!!! Το Cha cha cha, η αλλιώς “ξαδερφάκι του Mambo”, συνεχίζει να χορεύεται με μεγάλη διάθεση και να δημιουργούνται διαρκώς καινούρια μουσικά κομμάτια, βασισμένα στον ιδιαίτερο ρυθμό του!!!

Το μουσικό κομμάτι, “Chain of fools” της Aretha Franklin, κάνει την εμφάνισή του, για πρώτη φορά, το 1968 στο άλμπουμ “Lady Soul”. Έκτοτε, συμπεριλαμβάνεται σε πολλά μουσικά άλμπουμ της ίδιας, αλλά και σε χρυσές χορευτικές συλλογές!!! Από το 1969, έως και το 2015, μετράει πάνω από 30 διασκευές, που έχουν εκτελέσει διαφορετικοί καλλιτέχνες και συνεχίζει να μονοπωλεί τα charts, καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις!!! Το αποτέλεσμα, να οφείλει τα 2, από τα υπεράριθμα βραβεία της, στο “Chain of fools”!
Η θρυλική “Βασίλισσα της Σόουλ”, Aretha Franklin, σάρωσε κατά την διάρκεια της καριέρας της τα Grammy και συνεχίζει να δίνει το παρόν, μέχρι και σήμερα, στα 74 της χρόνια!!! Εμείς, αγαπάμε την μουσική της και την τιμάμε σε κάθε μας χορευτική εκδήλωση!!!

Η χαρακτηριστική της φωνή, αλλά και ο αγαπημένος Latin χορός, Cha cha, είναι πιθανόν να δώσουν το παρόν και στον Μεγάλο Τελικό του Απολλώνιου Πρωταθλήματος, που πλησιάζει!!! Η χαρά μας είναι μεγάλη και ανυπομονούμε να συμμετέχουμε στην βραδιά και με την ψήφο μας, για την αγαπημένη μας σχολή και τα ζευγάρια που θα ξεχωρίσουν, αλλά και χορεύοντας οι ίδιοι!!!

Οι διαγωνιστικές κατηγορίες είναι ερασιτεχνικές και επαγγελματικές! Οι αγαπημένοι μας μαθητές διαγωνίζονται σε ζευγάρια και έχουν προετοιμάσει έναν Ευρωπαϊκό χορό, το Foxtrot, αλλά και έναν Latin, το Rock 'n' roll! Στην κατηγορία των Ομαδικών Χορογραφιών, πρόκειται να μας εντυπωσιάσουν με 3 χορούς της επιλογής τους, που θα συνοδέψουν με τις χαρακτηριστικές τους κινήσεις!!! Ο διαγωνισμός συνεχίζεται, και οι αγαπημένοι δάσκαλοι των σχολών χορού Apollon, λαμβάνουν δράση και διαγωνίζονται σε ζευγάρια, χορεύοντας Waltz!!!


Ανάμεσα στις Διαγωνιστικές Κατηγορίες της βραδιάς, έχουμε όλοι την ευκαιρία να κατακτήσουμε την πίστα και να διασκεδάσουμε χορεύοντας, αφού το διάλειμμα για εμάς είναι πάντα χορευτικό!!!

Η βραδιά κρύβει πάντα εκπλήξεις!!!
Ποιες μπορεί να είναι αυτές;;;

Θα το μάθουμε την Παρασκευή 22 Απριλίου στον...

Μεγάλο Τελικό
του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!! 

Καλή μας Διασκέδαση!!!

Δείτε επίσης:

Χορός σημαίνει...
Χορός... 
Μια πανδαισία κινήσεων!!!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη και
τα συναισθήματα που αποκομίζουμε
μέσω του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου