Google+

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Trophy Ball 2015 - Show!



Κάθε χρόνο, οι σχολές χορού Apollon, γιορτάζουν την άφιξη του νέου έτους με χορευτικές επιδείξεις και φυσικά, απονομές βραβείων στους αγαπημένους τους μαθητές!!! Οι χορογραφίες των μαθητών και των δασκάλων, δεν παύουν να μας εντυπωσιάζουν!!!

Είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε ένα δείγμα από την βραδιά που σήμανε την πιο δυναμική έναρξη για το 2015!!! Η Αλεξάνδρα, με την δασκάλα της, Αρετή, θα μας δείξουν ποια είναι η “συνταγή” για ένα επιτυχημένο Show!!!


Ας τις απολαύσουμε!!!

Μέσα από Ανατολίτικους, αλλά και Rock ρυθμούς, απολαύσαμε μία μουσικοχορευτική παράσταση, που αξίζει Θερμά Συγχαρητήρια!!!!

Ο χορός της Αγάπης, η Rumba, έδωσε μία απαλή εκκίνηση γεμάτη λικνίσματα, συνοδευόμενη από ανατολίτικο ρυθμό!!! Κάτι που αντιπροσωπεύει επάξια τον χορό της “ντάμας”!!!

Οι κινήσεις μέσα από το αγαπημένο και ανατρεπτικό “Pump it” των Black Eyed Peas, που έκανε την εμφάνιση του το 2005, μας ταξίδεψαν και σε μία ανατρεπτική ταινία!!! Το μουσικό κομμάτι, πρωτοακούστηκε το 1994, όταν ο Τζον Τραβόλτα και η Ούμα Θέρμαν, αποφάσισαν να πρωταγωνιστούν στην ταινία “Pulp Fiction”!!!


Μέσα από κινήσεις Rumba, Μοντέρνου χορού και Samba, είδαμε τον συμβολισμό της γυναικείας φύσης!!! Αρκετές φορές συναντάμε το μαντήλι σε χορευτικά σχήματα!!! Αυτό γιατί συμβολίζει άλλοτε καθαρότητα και καλοτυχία, άλλοτε μέσο στήριξης, ή εξυπηρετεί στην λαβή μεταξύ άντρα και γυναίκας. Σε πολλές χώρες, μέχρι και σήμερα, τα μαντήλια, συνοδεύουν τον γυναικείο χορό! Αυτό διότι οι “σαγηνευτικές” κινήσεις τους, πρέπει να είναι απαλές και να αποκαλύπτονται αργά. Το χρησιμοποιούν για να κρύψουν το πρόσωπό τους, το σώμα τους και να δώσουν μία προοδευτική αποκάλυψη στις κινήσεις τους και την ομορφιά τους!!!

Η Αλεξάνδρα, θα εκπροσωπήσει την σχολή των Αγίων Αναργύρων στον Μεγάλο Τελικό του Απολλώνιου Πρωταθλήματος και της ευχόμαστε, μέσα από την καρδιά μας,
Καλή επιτυχία!!!

Η μεγάλη γιορτή λήξης τους Απολλώνιου Διαγωνισμού Χορού, έρχεται την Παρασκευή 22 Απριλίου, και υπόσχεται να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές!!! Οι μαθητές θα βιώσουν ξανά την εμπειρία ενός χορευτικού διαγωνισμού και θα ανέβουν σκαλοπάτια στην εξέλιξή τους, διεκδικώντας μεγάλα χορευτικά δώρα!!!

Ποιοι θα είναι εκείνοι που θα κερδίσουν την ψήφο των κριτών;;;
Ποιους θα αγαπήσει το κοινό;;;

Η απάντηση έρχεται σύντομα!!! Μην το χάσει κανείς!!!

Δείτε επίσης:

Χορός σημαίνει...
Χορός... 
Μια πανδαισία κινήσεων!!!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη και
τα συναισθήματα που αποκομίζουμε
μέσω του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου