Google+

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Champion's Night - Σχολή Νέας Φιλαδέλφειας!

Η μεγάλη βραδιά έφτασε, και η σχολή του Ιλίου υποδέχθηκε με χαρά τους Celebrities, που δεν ήταν άλλοι από τους αγαπημένους μας μαθητές!!!

Στη Νέα Φιλαδέλφεια, συναντήσαμε διάσημους αστέρες και celebrities, όχι από τον χώρο τηλεόρασης και της μουσικής, αλλά από την παγκόσμια ιστορία!!!

Θα ακολουθήσουμε έναν άκρως ξεσηκωτικό ρυθμό, παρακολουθώντας τον Μιχάλη, τον Στυλλιανό, την Ελένη, την Αγάπη και την Ιωάννα, σε μεταμφιέσεις που θα αφήσουν ιστορία!!!

Πόσα ιστορικά γεγονότα θα θυμηθούμε από την παρουσία τους επί σκηνής;;;

Ας απολαύσουμε την μοναδική μουσικοκινητική σύνθεση που έχουν ετοιμάσει!!!

Στην ανεπανάληπτη χορογραφία που παρακολουθήσαμε, οι συμμετέχοντες, τήρησαν από την αρχή μέχρι το τέλος τους ρόλους τους!!! Είδαμε χαρακτηριστικές κινήσεις, από τον Αϊνστάιν, τον Νέρωνα, τον Νταλί, την Πυθία και την... Μέριλιν!!!

Ο καθένας από τις προσωπικότητες, αποτέλεσε σταθμό για την ιστορία, σε διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα!!! Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, ήταν φυσικός, ο οποίος είχε βραβευτεί με Νόμπελ Φυσικής! Εισήγαγε την “Θεωρία της σχετικότητας” το 1905 και την ανέπτυξε σε 2 διαφορετικά σκέλη έως το 1915. Θεωρείται από τους πιο σημαντικούς επιστήμονες της σύγχρονης εποχής και άφησε πίσω του βιβλία που ασχολούνται με κοινωνικοπολιτικούς προβληματισμούς. Ο Νέρων υπήρξε Ρωμαίος Αυτοκράτορας, που μας ταξιδεύει στο 54 μ.Χ, όπου διαδέχθηκε τον θρόνο του Κλαύδιου!!! Η ιστορία δείχνει ένα σκληρό πρόσωπο που καταχράζεται την εξουσία προς προσωπικό όφελος, αλλά πολλοί ερευνητές, τον “αθωώνουν” με βάση μελέτες για εγκλήματα που λέγεται πως έχει διαπράξει. Παραμένει στην ιστορία ως ο πιο αμφιλεγόμενος Ρωμαίος Αυτοκράτορας!!!

Ο Σαλβαδόρ Νταλί ήταν ένας Ισπανός ζωγράφος. Χαρακτηριστική είναι η εκκεντρική του όψη!!! Στο βιογραφικό του, πέρα από έργα τέχνης, έχει και συμμετοχή σε συγγραφή σεναρίου για μικρού μήκους ταινία, αλλά και στην δημιουργία κινούμενου σχεδίου για την Walt Disney!!! Έχει μείνει στην ιστορία ως ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους ζωγράφους! Η Πυθία αποτελεί την ύπαρξη της αρχιιέρειας, στο Ναό του Απόλλωνα! Μας μεταφέρει στο Μαντείο των Δελφών, όπου έρρεε κόσμος για να πάρει πληροφορίες για οτιδήποτε αφορούσε τη ζωή του! Εκείνη, βρισκόταν σε έκσταση και μέσα από γρίφους και αινίγματα απαντούσε στους ενδιαφερόμενους, έχοντας επικοινωνία με τον Θεό. Η μορφή της Πυθίας, αποτελούσε ιερό σύμβολο, που μέχρι και σήμερα χρησιμοποιείται μεταφορικά! Η Μέριλιν Μονρόε, αποτέλεσε μία γυναίκα, που παρά την σύντομη διαδρομή της στη ζωή, που κατάφερε να αναδειχθεί σύμβολο από την δεκαετία του 1950 και να παραμείνει έως και σήμερα!!! Από το 1947 έως το 1962, συμμετείχε σε πάνω από 30 ταινίες!!!

Το μουσικό κομμάτι που θα συνόδευε τέτοιες προσωπικότητες, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το “Fame”!!! Το τραγούδι αποτέλεσε το κύριο θέμα στην ομόνυμη σειρά της δεκαετίας του 1980 και διασκευάστηκε ξανά το 2009, όπου χρησιμοποιήθηκε σε remake της εξαιρετικής χορευτικής σειράς!!!

“Fame, I'm gonna live forever
I'm gonna learn how to fly, High!
I feel it coming together
People will see me and cry!
Fame, I'm gonna make it to heaven
Light up the sky like a flame!
Fame, I'm gonna live forever
Baby, remember my name !”

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους σας!!!

Στο Fun Carnival Dancing 2016, η σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας, κατέκτησε υψηλές θέσεις και κρατήθηκε ψηλότερα από άλλες χρονιές!!! Περιμένουμε την ίδια δυνατή παρουσία και στον Μεγάλο Τελικό του Απολλώνιου Πρωταθλήματος!!!
 

Την Παρασκευή 22 Απριλίου
να είστε όλοι εκεί να τους απολαύσουμε μαζί!!!


Δείτε επίσης:

Χορός σημαίνει...
Χορός... 
Μια πανδαισία κινήσεων!!!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη και
τα συναισθήματα που αποκομίζουμε
μέσω του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου