Google+

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Tropical Night 2016 - Τα Δώρα Των Μεγάλων Νικητών!


Η Επίσημη Χορευτική Βραδιά, Tropical Night 2016, πλησιάζει και το εξωτικό μας χορευτικό ταξίδι ξεκινάει!!! Μαθητές και φίλοι, είναι έτοιμοι να απολαύσουν και να συμμετέχουν σε ένα υπέρλαμπρο show, που κρύβει εκπλήξεις για όλους!!!

Μέσα από την συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό Χορού, οι μαθητές των σχολών χορού Apollon, διεκδικούν κάθε χρόνο μοναδικά δώρα! Το εντυπωσιακό θέαμα της βραδιάς, περιλαμβάνει 2 διαγωνιστικές κατηγορίες, γεμάτες φαντασία και καινοτόμους συνδυασμούς κινήσεων!!!


Η μία είναι το Αργεντίνικο Tango – Nuevo, όπου ζευγάρια μαθητή και δάσκαλου, πρόκειται να μας ταξιδέψουν στη νεότερη εξέλιξη του αγαπημένου χορού από την Αργεντινή! Ένας χορός που δίνει την ευκαιρία στα χορευτικά ζευγάρια, να μετακινηθούν στον χώρο, μέσα από πρωτότυπους βηματισμούς και δημιουργήσουν καινοτόμες κινήσεις, πάνω στον κλασικό χορό!

Στην δεύτερη κατηγορία, πρόκειται να απολαύσουμε χορογραφίες Show, που υπόσχονται πως δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο! Μία μοναδική ευκαιρία, που αφήνει το ζευγάρι να συνδυάσει την κινησιολογία από διαφορετικούς χορούς, αλλά και το κοινό να απολαύσει μία μουσικοχορευτική παράσταση, γεμάτη συναισθήματα!



Τα δώρα που διεκδικούν οι Νικητές της βραδιάς!!!

Οι Νικητές της 3ης θέσης κερδίζουν την συμμετοχή τους σε μια
Ομαδική Χορογραφία στην Βραδιά Προσκεκλημένων!

Οι Νικητές της 2ης θέσης κερδίζουν μια
Ιδιωτική Χορογραφία με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο και...

Το Δώρο των Μεγάλων Νικητών...

Οι κατακτητές της 1ης θέσης κερδίζουν ένα
3ήμερο ταξίδι σε δίκλινο Standard δωμάτιο με πρωινό
στην πανέμορφη Άνδρο!!!


Ποιοι θα ξεχωρίσουν και θα σκαρφαλώσουν στις πρώτες θέσεις του βάθρου;;;

Το κοινό ετοιμάζεται να λάβει την θέση του κριτή, και να επιλέξει τα 3 ζευγάρια από την κάθε κατηγορία, που εντυπωσίασαν!!! Εμείς, να στέψουμε τους τελικούς νικητές, στον χορευτικό διαγωνισμό, αλλά και στους καλεσμένους!!!


Τα δώρα του κοινού!!!

Ο 3ος νικητής της βραδιάς μας κερδίζει
10 ώρες Ομαδικών Μαθημάτων στους ελληνικούς Λαϊκούς Χορούς!!!

Ο 2ος νικητής της βραδιάς μας κερδίζει
15 ώρες Ομαδικών Μαθημάτων στους Κουβανέζικους Χορούς!!!

Ο μεγάλος υπερτυχερός της βραδιάς μας
κερδίζει 10 ώρες Ιδιωτικών Μαθημάτων στο Αργεντίνικο Tango!!!


Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει και όλοι μας ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις πιο όμορφες χορευτικές στιγμές, αλλά και τις υπέροχες εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει για όλους οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι και μαθητές!!! Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η βράβευση!!!


Οι Apollo-νιοι πρωταγωνιστές της βραδιάς, πρόκειται να μας παρουσιάσουν χορογραφίες Ομαδικές και Ιδιωτικές, από κάθε κατηγορία χορού!!! Όλοι οι μαθητές συμμετέχουν σε χορογραφίες όπου έχουν εξασκηθεί ανάλογες με το χορευτικό επίπεδο που έχουν ολοκληρώσει!!! Σε μία σειρά από εκπληκτικές χορευτικές ερμηνείες, θα μεταφερθούμε σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, της Ευρώπης, αλλά και της Ανατολής!!!

Και επειδή, όλοι αγαπάμε τις εκπλήξεις, τα δώρα και την τέχνη του χορού, οι σχολές χορού Apollon, προσκαλούν όλους εσάς, σε μία από τις πιο λαμπερές και υπέροχες χορευτικές βραδιές!!!

Το ραντεβού μας έρχεται...
την Παρασκευή 8 Ιουλίου!!!

Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για το
Tropical Night!
Μάθετε χρήσιμες συμβουλές
για την Κίνηση των Χεριών
στον χορό!
Ενημερωθείτε για τα
Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου