Google+

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Tropical Night 2016 - Το Δώρο Έκπληξη Της Βραδιάς!!!


Οι σχολές Apollon Dance Studio αποφάσισαν να μας οδηγήσουν σε ένα υπέροχο χορευτικό ταξίδι, την Παρασκευή 8 Ιουλίου!!! Μέσα από τις εκπληκτικές χορογραφίες μαθητών και δασκάλων, με χορούς από κάθε γωνιά της γης, θα κάνουμε τον γύρο του κόσμου μέσα σε μία βραδιά!!!

Τα ταξίδια μας μαγεύουν και, όπως μας ταξιδεύει ο χορός, έτσι και τα μεγάλο δώρο της βραδιάς!!! Μία ξεχωριστή έκπληξη περιμένει τους καλεσμένους του θεαματικού Tropical Night 2016!!! Μαζί με τα μοναδικά δώρα των νικητών και του κοινού, έρχεται και μία ευχάριστη διάκριση σε έναν ακόμη τυχερό, που δεν είναι άλλο, από...

Ένα διήμερο ταξίδι στην Χαλκίδα.... !!!

Η πρωτεύουσα της όμορφης Εύβοιας,
είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον μεγάλο τυχερό, και να του προσφέρει δύο μέρες χαλάρωσης!!! Ένας ειδυλλιακός προορισμός που βρόισκεται κοντά στην Αθήνα, και συνδυάζει μοναδικά αξιοθέατα, όπως ο Πύργος του Καραμπαμπά και το Φρούριο του Βελήμπαμπα, με τις ατελείωτες βόλτες στην παραλία!

Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα κατακτήσει το μεγάλο δώρο του κοινού;;;;

Η μία εξωτική βραδιά, διαδέχεται την άλλη στις σχολές χορού Apollon! Η αγωνία για τα τελικά αποτελέσματα είναι μεγάλη και όλοι την περιμένουμε με χαρά, ελπίζοντας να είμαστε στην θέση κάποιου από τους νικητές!!!

Φυσικά, από το ίδιο βράδυ, όλοι μας θα αποδράσουμε από τα συνηθισμένα, αφού μας περιμένει μία άκρως διασκεδαστική βραδιά, γεμάτη ρυθμούς από Ανατολή και Δύση!!! Ο αισθησιαμός της Rumba, το παιχνίδισμα του Foxtrot, αλλά και το πάθος του Αργεντίνικου Tango, πρόκειται να μας συνεπάρουν!!! Χορογραφίες γεμάτες αισθήσεις, χρώματα και σχήματα, έρχονται να μας ξεσηκώσουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο!!! Η μεθυστική κίνηση του Oriental, το κέφι της παράδοσης μέσα από Ελληνικούς χορούς, αλλά και η καινοτομία των Show και των Μοντέρνων χορών, θα μας χαρίσουν μοναδικές εικόνες!!!


Η χορευτική “περιπέτεια”, περιλαμβάνει πάντοτε χορό για όλους! Μουσικοχορευτικά διαλείμματα για κοινό, μαθητές και δάσκαλους, όπου όλοι μοιράζονται στιγμές διασκέδασης, μέσα από κάθε είδος χορού!!!

Το υπέροχο κοινό μας, οι συγγενείς και οι φίλοι όλων, αγκαλιάζουν κάθε χρονιά τις επίσημες χορευτικές δεξιώσεις των σχολών χορού Apollon και υποστηρίζουν ένθερμα όλους τους συμμετέχοντες! Μέσα από την ανεκτίμητη χορευτική εμπειρία, αξίζουν και ένα ακόμη μαγευτικό δώρο!!!







Η πιο διασκεδαστική καλοκαιρινή Βραδιά έφτασε
και φέρνει μαζί της πλούσια δώρα για όλους!!!

Δείτε επίσης:

Απολαύστε τα βίντεο από τις
επίσημες εκδηλώσεις
των σχολών μας!
Απολαύστε τις καλύτερες
στιγμές από τις εκδηλώσεις
των σχολών μας!
Έχετε άγχος επειδή χορεύετε;
Μάθετε πως να το αντιμετωπίσετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου