Google+

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ξυλόκαστρο ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!


Η Αντίστροφη Μέτρηση έχει ξεκινήσει!!!
Λίγες μέρες μας χωρίζουν μόνο από την καλοκαιρινή μας εκδρομή και η Κυριακή βρίσκεται όλο και πιο κοντά!!!  Το μαγικό λεωφορείο των σχολών χορού Apollon είναι έτοιμο να μας ταξιδέψει σε μέρη μαγικά!!!

Το Ξυλόκαστρο μας περιμένει για να το περπατήσουμε μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!! Βγάζουμε αναμνηστικές φωτογραφίες με θέα το απέραντο γαλάζιο του Κορινθιακού και... με το κέφι, την ζωντάνια μας και την ανεβασμένη διάθεση μας, μεταφέρουμε το χορό και την διασκέδαση μας εκτός των Αθηνών!!! Που;;; Φυσικά στο μεγάλο χορευτικό πάρτυ της εκδρομής μας!!! Οι αγαπημένες μας επιτυχίες δίνουν το παρών και υπόσχονται πως θα μας ξεσηκώσουν κάνοντας το πάτωμα να πάρει φωτιά από τις φιγούρες μας!!!

Οι εκπλήξεις... πολλές!!!
Οι αγαπημένοι μας μαθητές μας έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό θέαμα...
Με τις καταπληκτικές χορογραφίες που θα μας παρουσιάσουν υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα μοναδικό show και να δώσουν μια λαμπερή νότα στην καλοκαιρινή μας απόδραση!!! Οι καλοκαιρινές επιτυχίες σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές φιγούρες των χορευτών μας είναι σίγουρο πως θα ξεσηκώσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!!! Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να τους απολαύσουμε αλλά... Όχι μόνοι μας!!! 

Η Καλοκαιρινή μας Εκδρομή είναι Guest!!! Αυτό σημαίνει πως είναι αφιερωμένη σε όλους εσάς αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!! Οι μαθητές που θα μπουν στην μαγική λίστα κερδίζουν μοναδικά δώρα ενώ φυσικά και οι καλεσμένοι μας δεν θα μείνουν παραπονεμένοι!!! Οι σχολές χορού Apollon φροντίζουν να μην φεύγει κανείς με άδεια χέρια!!! Γι αυτό...

Την Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016, φοράμε τα πιο άνετα ρούχα μας και...
με την ανεβασμένη διάθεση μας το μαγικό μας ταξίδι ξεκινά!!!


Ξυλόκαστρο ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

Δείτε επίσης:

Χορός σημαίνει...
Χορός... 
Μια πανδαισία κινήσεων!!!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη και
τα συναισθήματα που αποκομίζουμε
μέσω του χορού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου