Google+

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Το πιο δροσιστικό πάρτυ της χρονιάς έρχεται... Είμαστε έτοιμοι για Ice Tea Party ;;;;


Ο υδράργυρος έχει αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα και έφτασε η στιγμή να διασκεδάσουμε απολαμβάνοντας το πιο δροσιστικό πάρτυ που έγινε ποτέ!!!

Μοναδικές, πρωτότυπες γεύσεις από το αγαπημένο μας παγωμένο τσάι έρχονται και υπόσχονται να ρίξουν τη δίψα μας και να φτάσουν τον πήχη της διασκέδασης μας στα ύψη, δίνοντας μας ατελείωτη ενέργεια και αστείρευτες στιγμές δροσιάς και απόλαυσης!!!


Είμαστε έτοιμοι για...

Ice Tea Party!!!!

Το αγαπημένο μας ρόφημα...
...χρονολογείται π.Χ. όπου για πρώτη φορά και... κατά τύχη... τα φύλλα του τσαϊόδεντρου έπεσαν στο φλυτζάνι ενός κινέζου αυτοκράτορα. Από τότε ανακαλύψθηκαν οι ευεργετικές του ιδιότητες που είναι γνωστές μέχρι και σήμερα! Την εμφάνιση του, στην Ευρώπη, έκανε τον 17ο αιώνα και για αρκετά χρόνια αποτέλεσε ένα ρόφημα πολυτελείας. Με τον καιρό ταξίδεψε σε όλα τα μέρη του πλανήτη και έγινε ευρεύως γνωστό μπαίνοντας εύκολα στην καθημερινότητα των ανθρώπων!

Σήμερα...
το συναντάμε γεμάτο με πλούσια αρώματα φρούτων, αλλά και γεύσεων όπως καραμέλα, που μας γεμίζουν με ευεξία, ζωντάνια και ενέργεια... όπως και ο χορός!!!

Έτσι, αποφασίσαμε να συνδυάσουμε το αγαπημένο μας ρόφημα με το αγαπημένο μας χόμπι και να διασκεδάσουμε άνευ ορίων στο πιο δροσιστικό πάρτυ της χρονιάς!!!

Η οικοδέσποινα της Μεταμόρφωσης μας υποδέχεται την Παρασκευή 11 Μαΐου, στις 21:00 με μια μοναδική βραδιά γεμάτη με γεύσεις, αρώματα, χορό και ατελείωτη διασκέδαση!!!!


Μην το χάσετε!!!!

Ραντεβού στη σχολή της Μεταμόρφωσης και...

Καλή μας Διασκέδαση!!!!


Δείτε επίσης:

Χορός και Καλές Τέχνες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου