Google+

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Fun Carnival Dancing 2017 - Το Στέκι του Απόλλωνα - Σχολή Αγίων Αναργύρων!


Η βραδιά της Τσικνοπέμπτης αφιερώθηκε στον ελληνικό κινηματογράφο!!! Το παρόν έδωσαν αξέχαστες μορφές από ελληνικές ταινίες, που με τις ατάκες τους, αλλά και τον χορό τους και το τραγούδι τους, άφησαν ιστορία!!!

Η σχολή των Αγίων Αναργύρων, επέλεξε να “παντρέψει” το “Ραντεβού στον αέρα”, με τον “Ξυπόλητο πρίγκιψ”!!!

Πάμε να απολαύσουμε το αποτέλεσμα!!!

Η Χριστίνα, η Ανδριάνα και ο Παναγιώτης, έδωσαν μία υπέροχη παράσταση!!!
Πολλά Συγχαρητήρια!!!
 
Οι χοροί που απολαύσαμε!!!
Το Shake, αποτέλεσε μία χορομανία της δεκαετίας του 1960!!! Πρόκειται για έναν χορό που έχουμε απολαύσει σε πολλές ελληνικές ταινίες!!! Οι κινήσεις που το αποτελούσαν ήταν έντονες και δεν περιλάμβαναν βήματα. Τα χέρια και το κεφάλι κινούνταν ζωηρά στον ρυθμό, ενώ τα πόδια παρέμεναν σταθερά, ή χρησιμοποιούνταν για να παραχθεί ένα έντονο τρέμουλο σε όλο το σώμα!

Το Συρτάκι και το Χασαποσέρβικο, αποτελούν ακόμη 2 χορούς που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον ελληνικό κινηματογράφο αρκετά συχνά! Ο πιο γνωστός μουσικοκινητικός τόνος της Λαϊκής μας παράδοσης, είναι το Συρτάκι! Μάλιστα, αποτελεί μία χορογραφία που έγινε γνωστή μέσα από την ταινία “Ζορμπάς”, αλλά φαίνεται σε αμέτρητες ελληνικές ταινίες να αποτελεί έμπνευση για νέες χορογραφίες και κινήσεις.

Το “έχω στενάχωρη καρδιά, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μουσικά κομμάτια, που συνδέθηκε το 1962 από τον Μίμη Πλέσσα και χάρισε την πρώτη ερμηνεία του στην Ρένα Βλαχοπούλου!

Μία όμορφη παρουσίαση από την ομάδα των Αγίων Αναργύρων, που αν και δεν ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών, ανέβηκαν στην πρώτη θέση της καρδιάς μας!!! Μας ξύπνησαν μοναδικές αναμνήσεις από τις πρώτες έγχρωμες ταινίες του ελληνικού σινεμά και μας έκαναν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί τους!!!

Ποια θα είναι η τελική θέση που θα λάβουν στο Απολλώνιο Πρωτάθλημα 2016-2017;;;

Οι προετοιμασίες για τον πιο λαμπερό Διαγωνισμό Χορού ξεκινάνε!!! Οι Άγιοι Ανάργυροι θα είναι εκεί και τους ευχόμαστε....

Καλή επιτυχία!!!


Δείτε επίσης:

Χορός και... Αισθήσεις!!!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στην τέχνη του χορού με τον πιο
διασκεδαστικό τρόπο!!!
Μάθατε για τους Χορούς που
διδάσκουν οι σχολές μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου