Google+

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού έρχεται και οι Παραδοσιακοί Χοροί δίνουν το παρόν φτάνοντας τη διασκέδαση μας στα ύψη!


Ο Απρίλιος έχει σχεδόν φτάσει και περιμένουμε μαζί να απολαύσουμε το θεαματικό Φινάλε του Χορευτικού μας Διαγωνισμού!!! Τα ζευγάρια των Διαγωνιστικών μας κατηγοριών είναι έτοιμα να μας χαρίσουν ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από τις χορευτικές τους ερμηνείες στον εκρηκτικό ρυθμό της Samba και της ερωτικής Rumba και... οι χορευτικές μας ομάδες ετοιμάζονται να μας ενθουσιάσουν με την Latin Show εμφάνιση τους ταξιδεύοντας μας στον μαγικό κόσμο του χορού!

Η διασκέδαση μας όμως ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΔΩ!!!!

Επίσημη Εκδήλωση χωρίς χορό δεν γίνεται και... οι Παραδοσιακοί μας Χοροί δίνουν το παρόν φτάνοντας την διασκέδαση μας στα ΥΨΗ!!!
Οι εθνικοί μας χοροί κάθε φορά μας παρασύρουν στο άκουσμα της μελωδίας τους μεταφέροντας μας σε μια άλλη εποχή. Τότε, όπου οι άνθρωποι έχοντας τελειώσει μια μάχη αποτελούσε το μόνο μέσο έκφρασης και εκτόνωσης δείχνοντας κάθε φορά την ευγένεια της ψυχής τους!!!

Οι αγαπημένοι μας Παραδοσιακοί Χοροί έχουν λάβει την ονομασία τους από την περιοχή την οποία κατάγονται, το κλίμα της περιοχής τη γεωγραφική κατάσταση του τόπου και κυρίως από τον πολιτισμό όπου είναι συνυφασμένος με το δημοτικό τραγούδι, τα ήθη, τα έθιμα και την παράδοση μιας χώρας και... μαζί με το δημοτικό τραγούδι αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα και ζωντανότερα στοιχεία του λαϊκού μας πολιτισμού ο οποίος δείχνει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την ιδιομορφία και την ιδιοφυΐα ενός λαού.

Έτσι, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το χορευτικό μας ρεπερτόριο και κυρίως... από τον Μεγάλο Τελικό του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!!

Η Παρασκευή 7 Απριλίου πλησιάζει και η αυλαία του Χορευτικού μας Διαγωνισμού πέφτει αφήνοντας με τις πιο όμορφες αναμνήσεις και κυρίως... με τον δείκτη της διασκέδασης μας να βρίσκεται τόσο ψηλά όσο ποτέ άλλοτε!!!

Η μεγάλη στιγμή έρχεται...

Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας και κλείστε μια θέση για εσάς και τους φίλους σας!!! Ένα μοναδικό χορευτικό υπερθέαμα μας περιμένει!!! 


Δείτε επίσης:

Χορός και... Αισθήσεις!!!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στην τέχνη του χορού με τον πιο
διασκεδαστικό τρόπο!!!
Μάθατε για τους Χορούς που
διδάσκουν οι σχολές μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου