Google+

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Το Fun - Play - Dance Party... ΕΡΧΕΤΑΙ!!!


Τα Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτι των σχολών μας επιστρέφουν δυναμικά και... αυτή τη φορά μας ετοιμάζουν μια μοναδική έκπληξη!!! Την Παρασκευή, 21 Απριλίου, το νέο μέλος των σχολών μας, η σχολή χορού Apollon Περιστερίου, μας υποδέχεται με μια εκρηκτική βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη!!!

Fun - Play - Dance Party!!!!

Ένα μοναδικό είδος χορού που συνδυάζει την διασκέδαση (fun) μέσα από τις έξυπνες χορογραφίες, γεμάτες με έντονες, παιχνιδιάρικες και κεφάτες κινήσεις (play) και φυσικά... την συνεχόμενη χορευτική κίνηση μέσα από τα πιο αγαπημένα και ανεβαστικά τραγούδια (dance)!!!

Αυξάνουμε την αντοχή και την ευλυγισία μας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!!!
Μέσα από τους έντονους ρυθμούς και κινησιολογία που παρέχει το Fun - Play - Dance αποτελεί ένα μοναδικό πρόγραμμα εκγύμνασης μέσα από τον χορό και την αερόβια άσκηση!!! Η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται ενδυναμώνοντας την καρδιά και τους πνεύμονες, ενισχύοντας έτσι την αντοχή και την ενδυνάμωση των μυών! Πώς;;; Φυσικά, μέσα από τις εναλλαγές αργών και γρήγορων ρυθμών, θέτοντας έτσι τον οργανισμό μας σε μια διαδικασία άθλησης!!!

Άσκηση μέσω του χορού... το "κλειδί της επιτυχίας"!!!
Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να βελτιώσουμε την ψυχική μας υγεία, εκτός από την σωματική!!! Η έντονη φυσική δραστηριότητα, ο συνδυασμός της άσκησης με τον χορό, έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη ψυχική, και σωματική διάθεση, αφού ο χορός αποτελεί το καλύτερο μέσον διασκέδασης και εκτόνωσης!!!  Μειώνει το στρες και αποβάλλει το άγχος γεμίζοντας με ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση!!!!

Fun - Play - Dance... Διασκέδαση και εκγύμναση δίχως όρια!!!
Όντας το πιο διαδεδομένο είδος χορευτικής εκγύμνασης σε όλο τον κόσμο συνίσταται σε όλες τις ηλικίες! Κάθε τραγούδι συνδυάζει κινήσεις που επικεντρώνονται σε διαφορετικά σημεία του σώματος και ο συνδυασμός διαφορετικών τραγουδιών και ρυθμών φέρνει θεαματικά αποτελέσματα καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου! Φυσικά, για καλύτερα αποτελέσματα και αύξηση της σωματικής ευλυγισίας, συνδυάζεται απόλυτα με το Χορευτικό Stretching που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες των σχολών μας και ολοκληρώνει την εκγύμναση μέσα από τις πιο διασκεδαστικές χορευτικές ασκήσεις!

Το πιο διασκεδαστικό πάρτι της χρονιάς έρχεται!!! 
Φοράμε τα πιο άνετα και γεμάτα χρώματα ρούχα μας και δίνουμε ραντεβού την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 21:00 στο νέο μέλος της χορευτικής μας οικογένειας!!!

Η σχολή του Περιστερίου μας περιμένει
και υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με τον ρυθμό της!!!

Μην λείψει κανείς!!!


Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε για τα Μαθήματα Χορού
στις σχολές μας!
Μάθετε περισσότερα για τα
Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά
Πάρτυ των σχολών μας!
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές μας
από το Dance Action Party 27.03.15!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου