Google+

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Tropical Night 2016 - Waltz! Μια μοναδική εμφάνιση ερμηνευμένη στον χορό του παραμυθιού και των αναμνήσεων!



Tropical Night 2016.... Η Επίσημη Χορευτική Δεξίωση των σχολών μας που κάθε χρονιά μας χαρίζει μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και ένα μοναδικό υπερθέαμα!

Μία από αυτές, αποτέλεσε και η καταπληκτική χορογραφία που μας χάρισε η Νικολέτα με τον δάσκαλο της Βασίλη. Ένα μελωδικό Waltz που μας ταξίδεψε στον κόσμο του παραμυθιού!

Ας τους απολαύσουμε μια ακόμη φορά!!!

Η μελωδικότητα, η αρμονία στις κινήσεις και η αγάπη για τον τελευταίο των Ευρωπαϊκών χορών αποτέλεσαν σημείο κλειδί για την άψογη εκτέλεση της καταπληκτικής τους χορογραφίας!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!!

Ανοιχτές Αγκάλες...
Απαραίτητο συστατικό της μεγάλης χορευτικής επιτυχίας αποτέλεσε το κομμάτι "Open arms" από τους Journey που περιγράφει την προσπάθεια ενός ζευγαριού να διαγράψουν τα λάθη του παρελθόντος και να περάσουν μαζί σε νέους ορίζοντες! Για πρώτη φορά, κυκλοφόρησε ως single το 1981 και χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα καλύτερα τραγούδια αγάπης που έχουν γραφτεί ποτέ!!!

Μια δυναμική μπαλάντα στον ρυθμό του χορού των αναμνήσεων... Waltz!!!!
Η πρώτη αναφορά του Waltz έγινε για πρώτη φορά από τον Γάλλο φιλόσοφο Montaigne, ο οποίος έγραψε για έναν χορό που είχε παρακολουθήσει και οι χορευτές του ήταν τόσο κοντά ο ένας με τον άλλον που ήταν σαν να ακουμπούσαν τα πρόσωπα τους! Την εμφάνιση του έκανε τον 17ο αιώνα και στην αρχή χαρακτηρίστηκε ως "άσεμνος" χορός καθώς ο καβαλιέρος για πρώτη φορά αγκάλιαζε την ντάμα. Το 1780 ξεκίνησε να διαδίδεται ανά τις χώρες της υφηλίου και το 1812 ξεκίνησε να χορεύεται στα σαλόνια χορού της Αγγλίας. Συγκαταλέγεται στους Ευρωπαϊκούς Χορούς και αποτελείται από απαλές, αέρινες και μελωδικές κινήσεις!

Η πιο επιβλητική Χορευτική Δεξίωση της χρονιάς έρχεται...
... και όλοι περιμένουμε να απολαύσουμε τον χορό των αναμνήσεων και των ονείρων στην καλοκαιρινή Επίσημη Εκδήλωση των σχολών μας, Tropical Night 2017!!!!

Οι προετοιμασίες μας για την πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς έχουν ήδη ξεκινήσει και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε ένα μοναδικό υπερθέαμα!!!


Τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει άραγε;;;
Θα το μάθουμε την Παρασκευή 07 Ιουλίου!!!!!!!


Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε κι εσείς για το
Σύστημα Διδασκαλίας των σχολών μας!
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές
από τις εκδηλώσεις των σχολών μας!
Χορός... Μια ιστορία χωρίς λόγια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου