Google+

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Trophy Ball 2017 - Paso Doble!!! Ο χορός των ταυρομαχιών στην πιο Επίσημη χορευτική αρένα!!!

 

Αίγλη, χάρη, λάμψη και θέαμα!!! Τα στοιχεία που απαρτίζουν την πρώτη μεγάλη Επίσημη Χορευτική Εκδήλωση της χρονιάς!!!! Το θεαματικό Trophy Ball λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο και σηματοδοτεί την δυναμική εκκίνηση του νέου χορευτικού μας χρόνου, χαρίζοντας μας ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και θεάματος!!!

Μέσα από τις καταπληκτικές χορογραφίες που απολαμβάνουμε από τους αγαπημένους μας μαθητές και δασκάλους, παρακολουθούμε ένα μοναδικό χορευτικό Show που κάθε χρόνο, μας κόβει την ανάσα!!!

Κάθε χρονιά κάτι καινούριο και συναρπαστικό! Κάθε χρονιά νέες χορευτικές ερμηνείες σε διαφορετικούς χορούς και με νέους ρόλους που περιμένουν να ερμηνευθούν από τους καταπληκτικούς χορευτές μας!!!

Έτσι και η μοναδική ερμηνεία που είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε! Η Βάσω και ο Βασίλης ανέβασαν τους παλμούς μας στην επίσημη εκδήλωση μας και έκαναν την καρδιά μας να χτυπά δυνατά με το δυναμικό και άκρως εντυπωσιακό Paso Doble που μας χάρισαν!!!!!


Ας τους απολαύσουμε!!!!

Με την καταπληκτική τους χορογραφία μας εντυπωσίασαν και έκλεισαν την λαμπερή μας βραδιά με τον πιο θεαματικό τρόπο!!!


Θερμά Συγχαρητήρια!!!!

Ο χορός που απολαύσαμε...
... το Paso Doble, έχει χαρακτηριστεί ως "χορός των ταυρομαχιών" καθώς είναι εμπνευσμένος από τις ταυρομαχίας της Ισπανίας. Από ιστορικές αναφορές παρομοιάζεται από χορούς της Ισπανίας του 16ου αιώνα και και λέγεται πως ενέπνευσαν τους Γάλλους για να τον δημιουργήσουν ως χορό για ζευγάρια. Σαν χορός, χαρακτηρίζεται από τις δυναμικές και εντυπωσιακές του φιγούρες και φανερώνει κτητικότητα και έντονη αυτοπεποίθηση ενώ παράλληλα συμβολίζει μια σχέση εξουσίας και υποταγής! Ένας χορός που στο πέρασμα του μας προκαλεί έντονα συναισθήματα και μας χαρίζει ένα μοναδικό χορευτικό ταξίδι!! 

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 πλησιάζει...
... και περιμένουμε με ανυπομονησία την μεγάλη μας βραδιά! Οι προετοιμασίες μας έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και... μαθητές και δάσκαλοι είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία και ένα μοναδικό χορευτικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο του χορού! 


Εσείς κλείσατε την θέση σας;;;
Το Trophy Ball 2018 έρχεται!!!!


Δείτε επίσης:

Ενημρωθείτε κι εσείς για την
συμβολή του χορού στην
ανάπτυξη της πειθαρχίας!
Μάθετε κι εσείς τις επιδράσεις
που ασκεί ο χορός στην
προσωπικότητά μας!
Γίνετε ακόμα καλύτερη
ντάμα ακολουθώντας
τις πολύτιμες συμβουλές ακολούθησης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου