Google+

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Trophy Ball 2017 - Foxtrot!!!


 
Η Επίσημη Χορευτική Εκδήλωση των σχολών μας που σηματοδοτεί την έναρξη του νέου χορευτικού μας έτους! Πώς;;; Με χορό, διασκέδαση, την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και... φυσικά, ένα μοναδικό θέαμα μέσα από τις καταπληκτικές χορογραφίες που έχουν ετοιμάσει για εμάς οι αγαπημένοι μας μαθητές και δάσκαλοι!

Είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε την Αγγελική και τον δάσκαλο της Βασίλη, στην καταπληκτική τους εμφάνιση με την συνοδεία του πιο παιχνιδιάρικου Ευρωπαϊκού χορού! Με τον ρυθμό του "χορού της αλεπούς" και του, γεμάτου κέφι και ζωντάνια, Foxtrot, μας ταξίδεψαν σε μια άλλη εποχή και μας γέμισαν με όμορφες εικόνες και πλούσια συναισθήματα!


Ας τους απολαύσουμε!!!

Με αστείρευτο κέφι, ατελείωτη ζωντάνια και με φιγούρες τεχνικά άψογα εκτελεσμένες, μας εντυπωσίασαν και έδωσαν μια παιχνιδιάρικη νότα κατά τη διάρκεια της Επίσημης Εκδήλωσης μας!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Τον ρυθμό...
... στην ξεχωριστή τους παρουσία έδωσε το "Baby, it's cold outside". Ένα τραγούδι που γράφτηκε το 1944 από τον Frank Loesser και περιγράφει το ραντεβού ενός ζευγαριού στο οποίο ο οικοδεσπότης προσπαθεί να πείσει την καλεσμένη του για ένα ρομαντικό δείπνο καθώς έξω κάνει κρύο και το ταξίδι της επιστροφής θα είναι δύσκολο. Το κομμάτι της αγαπημένης μας χορευτικής ερμηνείας, έχει καταγραφεί για πολλούς καλλιτέχνες, όπως ο Michael Buble, ο Ray Charles και η Dolly Parton, αλλά... στην συγκεκριμένη εκτέλεση είναι ερμηνευμένο από ένα από τα αστέρια του American Idol, Halley Reinhart! Με τον ρυθμό της μελωδικής της φωνής, το χορευτικό μας ζευγάρι μάς χάρισε ένα μοναδικό χορευτικό ταξίδι και μας παρέσυρε με την σκηνική του παρουσία!

Κατά τη διάρκεια μιας χορογραφίας...
... ένας μαθητής δυεισδύει σε βάθος στην τεχνική κατάρτιση του χορού της επιλογής του, μαθαίνοντας έτσι να την εκτελεί σε κάθε του βήμα, διαβαίνοντας έτσι ακόμα πιο γρήγορα το μονοπάτι της χορευτικής του πορείας! Φυσικά, εάν έχει επιτευχθεί ο χορευτικός στόχος, τότε, μέσα από τις Απονομές Βραβείων που λαμβάνει χώρα στην μεγάλη μας βραδιά, γίνεται η απονομή του αγαλματιδίου και είναι πλέον έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην χορευτική του εξέλιξη!

Χορός σημαίνει διασκέδαση και...
...το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018, είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε ένα νέο μοναδικό υπερθέαμα και να διασκεδάσουμε με τον ρυθμό των δημοφιλέστερων χορών του κόσμου!!!

Το Trophy Ball 2018 έρχεται
και υπόσχεται να μας χαρίσει ένα δυναμικό ξεκίνημα στην νέα χορευτική μας χρονιά,
μέσα από ένα μοναδικό θέαμα και ατελείωτες στιγμές χορού και διασκέδασης!!!

Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας
και κλείστε άμεσα θέση για εσάς και τους φίλους σας!!!

Η πιο θεαματική βραδιά του χρόνου μας περιμένει!!!


Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε κι εσείς για το
Σύστημα Διδασκαλίας των σχολών μας!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη και
τα συναισθήματα που αποκομίζουμε
μέσω του χορού!
Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο σας χορό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου