Google+

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Η χρονιά μας κλείνει γεμάτη χορό, διασκέδαση και... θέαμα! Χριστουγεννιάτικη Βραδιά Προσκεκλημένων και... Trophy Ball 2018 Demonstration Party!


Η Παρασκευή έρχεται και η σχολή του Ιλίου ανοίγει τις πόρτες της και μας υποδέχεται με την πιο Χριστουγεννιάτικη βραδιά για να την γιορτάσουμε μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!!! Όλοι μαζί... ρίχνουμε την αυλαία του άκρως χορευτικού και διασκεδαστικού 2017 με ατελείωτο χορό και διασκέδαση με την μεγάλη παρέα μας, με τους πιο χριστουγενιάτικους ρυθμούς και... με ένα μοναδικό υπερθέαμα!!!
Christmas Guest Night 
Trophy Ball 2018
Demonstration Party!

Βιώνουμε μαζί το πιο Εορταστικό Πνεύμα των ημερών!
Με την πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση μας χορεύουμε και διασκεδάζουμε γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και... μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ανταλλάζουμε δώρα εν όψει της πιο μεγάλης γιορτής του χρόνου... τα Χριστούγεννα!!!

Οι εκπλήξεις όμως ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ εδώ...
Είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε μοναδικές χορογραφίες έκπληξη που θα μας χαρίσουν 2 υπέροχα, μοναδικά ταξίδια! Το ένα μας οδηγεί στον μαγικό κόσμο του Fun - Play - Dance όπου... οι αγαπημένοι μας μαθητές είναι έτοιμοι να μας παρασύρουν με την καταπληκτική, χριστουγεννιάτικη, ομαδική χορογραφία τους που με τόση αγάπη έχουν ετοιμάσει για την τελευταία χορευτική μας βραδιά για το 2017!

Το δευτέρο ταξίδι μας οδηγεί στα μονοπάτια της πιο λαμπερής Επίσημης Χορευτικής Εκδήλωσεις της χρονιάς... το Trophy Ball 2018! Πώς;;; Απολαμβάνοντας ένα μικρό μέρος από τις καταπληκτικές χορογραφίες των αγαπημένων μας μαθητών και δασκάλων που θα απολαύσουμε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στην επίσημη βραδιά μας!!!

Και... όλα αυτά... σε μια χριστουγεννιάτικη βραδιά, αφιερωμένη στα αγαπημένα μας πρόσωπα, γεμάτη εκπλήξεις και πλούσια δώρα για να κλείσουμε την χορευτική μας χρονιά με τον τρόπο που της αρμόζει... Με χορό, διασκέδαση και αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μας!!!

Εσάς ποιος θα είναι ο συνοδός σας;;;

Με 3 ή και περισσότερους καλεσμένους, μπαίνουμε στην V.I.P. λίστα και κερδίζουμε το μεγαλύτερο χορευτικό δώρο που χαρίζουν οι σχολές μας!

Η Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου έχει σχεδόν φτάσει και ανυπομονούμε για το θεαματικό φινάλε του 2017! Δίνουμε ραντεβού στις 21:00 στη σχολή του Ιλίου και η πιο μεγάλη βραδιά του χρόνου... ΞΕΚΙΝΑ!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τα
Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!
Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
κόσμο του χορού  και της μουσικής!
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές μας
από τις Επίσημες Εκδηλώσεις των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου