Google+

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους τους συνανθρώπους μας από τις σχολές χορού Apollon!

Μέρες γιορτινές πλησιάζουν και όλοι ανυπομονούμε να νιώσουμε αυτό το ιδιαίτερα ζεστό κλίμα που χαρίζουν τα Χριστούγεννα! Η γιορτινή διάθεση και η χαρά πρωταγωνιστούν! Συνάνθρωποι μας ωστόσο βιώνουν δύσκολα αυτές τις Άγιες μέρες και το χαμόγελο στα χείλη τους γίνεται και δική μας υπόθεση.

Οι σχολές χορού Apollon δεν ξεχνούν αυτούς τους ανθρώπους. Όλοι εμείς οι άνθρωποι της τέχνης του χορού, στεκόμαστε δίπλα τους και τους αγκαλιάζουμε, γιατί στο χορό όπως σε κάθε τέχνη, η αγάπη έχει τον πρώτο λόγο!

Όπως και όλα τα προηγούμενα Χριστούγεννα συνεχίζουμε την παράδοση που ξεκινήσαμε όλοι εμείς της οικογένειας των σχολών χορού Apollon και που θέλει να βρίσκουμε έναν τρόπο να δείχνουμε την συμπαράστασή μας στις αδύναμες ομάδες της κοινωνίας μας. Με αγάπη, λοιπόν και φέτος, οι σχολές χορού Apollon, στα πλαίσια του White Christmas, δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, θα υπάρχουν και τα καλάθια μας. Καλάθια που θα τα γεμίσουμε με τρόφιμα μακράς διάρκειας και κλειστά, με ρούχα σε πολύ καλή κατάσταση και με παιχνίδια.

Περιμένουμε να συνδράμετε στην προσπάθεια των σχολών χορού Apollon, βοηθώντας κι εσείς να ξεχειλίσουν τα καλάθια μας με είδη πρώτης ανάγκης. Ότι δεν χρειάζεται σε εμάς σε κάποιους άλλους είναι απαραίτητο.

Παράλληλα, διεκδικούμε ακόμα περισσότερους πόντους για το Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού ενώ βάζουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι στα πιο Λευκά Χριστούγεννα για όλο τον κόσμο!!!

Στις σχολές χορού Apollon πάνω απ’ όλα δείχνουμε την ανθρωπιά μας και αποδεικνύουμε ότι τα Χριστούγεννα ζουν στις ψυχές μας!

Οι δωρεές μας ξεκίνησαν ήδη από τις 10.12.19, στη σχολή της Μεταμόρφωσης, στη σχολή του Ιλίου και στη σχολή των Αγίων Αναργύρων. Μέχρι τις 23.12.19 συνδράμουμε κι εμείς στην προσπάθεια των σχολών μας για πιο Λευκά Χριστούγεννα των συνανθρώπων μας!

Μετά το πέρας και της εορταστικής μας βραδιάς, την Χριστουγεννιάτικη Βραδιά Προσκεκλημένων των σχολών χορού Apollon, που θα λάβει χώρα στις 20 Δεκεμβρίου 2019, τα καλάθια μας θα δοθούν σε φορείς που υποστηρίζουν φιλανθρωπικούς σκοπούς τέτοιου είδους.

Στις σχολές χορού Apollon...

Χορεύουμε με την ψυχή μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου