Google+

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Χριστούγεννα, Χορός και Θέαμα πάνε ΜΑΖΙ!!! Η Χριστουγεννιάτικη Βραδιά Προσκεκλημένων έρχεται!!!


Η Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου πλησιάζει και η σχολή του Ιλίου μας υποδέχεται με μια μοναδική βραδιά-έκπληξη... Την Χριστουγεννιάτικη Βραδιά Προσκεκλημένων όπου μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα χορεύουμε, διασκεδάζουμε και ρίχνουμε μαζί την αυλαία της χορευτικής μας χρονιάς με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!!!

Χριστούγεννα, φίλοι και... ένα μοναδικό θέαμα μας περιμένουν!!!

Christmas Guest Night
Trophy Ball 2019 Demonstration Party!!!

Η Βραδιά Προσκεκλημένων...
Μια βραδιά εξαιρετικά αφιερωμένη στους φίλους των μαθητών μας που έχει σκοπό να διαδώσει την χαρά, το κέφι και την διασκέδαση που προσφέρει ο χορός!! Όλοι μαζί, δάσκαλοι, μαθητές και φίλοι παρασυρόμαστε στους πιο ξέφρενους ρυθμούς και διασκεδάζουμε άνευ ορίων με την συντροφιά των δημοφιλέστερων χορών του κόσμου! Και... όταν αυτή συνδυάζεται με την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, το αποτέλεσμα είναι άκρως διασκεδαστικό!!!!

Ένα μαγικό χορευτικό ταξίδι ξεκινά...
... και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε μια μικρή γεύση από την πιο λαμπερή Επίσημη Χορευτική Εκδήλωση των σχολών μας, το Trophy Ball 2019!!! Πώς;;; Απολαμβάνοντας ένα μικρό δείγμα από τις καταπληκτικές χορογραφίες των αγαπημένων μας μαθητών που με τόση αγάπη έχουν ετοιμάσει για το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου και την πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς!!! Christmas Guest Night και Trophy Ball Demonstration Party πάνε μαζί και ο συνδυασμός φτάνει τον πήχη της διασκέδασης μας στα ύψη!!!!

Και... όλα αυτά...
... κάτω από το πιο Χριστουγεννιάτικο decor της αγαπημένης μας σχολής όπου με την πιο ανεβασμένη διάθεση μας, χορεύουμε, διασκεδάζουμε και ανταλλάζουμε δώρα μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, βιώνοντας μαζί στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις καρδιές μας!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ!!!
Από την χριστουγεννιάτικη βραδιά μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα πλούσια χορευτικά δώρα για όλους τους παρευρισκόμενους!!! Μπαίνουμε στην V.I.P λίστα, με 3 ή και περισσότερους καλεσμένους και κερδίζουμε το μεγαλύτερο χορευτικό δώρο που χαρίζουν οι σχολές μας!
Εσάς ποιος θα είναι ο συνοδός σας;;;;

Η Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου έρχεται και περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε το θεαματικό φινάλε του 2018!!! Ραντεβού στις 21:00 στη σχολή του Ιλίου και η πιο Χριστουγεννιάτικη βραδιά του χρόνου ξεκινά!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
κόσμο του χορού  και της μουσικής!
Μάθετε περισσότερα για τα
Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη
που μας προσφέρει η ενασχόληση
με την τέχνη του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου