Google+

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Trophy Ball 2018 - Foxtrot!! Η Ομαδική Χορογραφία που μας ξεσήκωσε!!!

Η πιο λαμπερή Επίσημη Δεξίωση της χρονιάς, το Trophy Ball, δεν σταματά ποτέ να μας χαρίζει ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και απόλαυσης! Το Χορευτικό Gala των σχολών μας, μας χαρίζει ένα μοναδικό υπερθέαμα με τις καταπληκτικές χορογραφίες που ετοιμάζουν κάθε χρονιά οι αγαπημένοι μας μαθητές!!!

Είμαστε έτοιμοι λοιπόν να απολαύσουμε μια ακόμη φορά, μια ομαδική χορογραφία που... στην επίσημη βραδιά μας, εντυπωσίασε το κοινό και μας χάρισε ένα μοναδικό show στον πιο παιχνιδιάρικο ρυθμό... το Foxtrot!!!

Ας απολαύσουμε την ομάδα των Αγίων Αναργύρων στην καταπληκτική χορευτική της παρουσίαση!

Μια χορογραφία σε Ευρωπαϊκούς ρυθμούς που... με την ζωντάνια, το κέφι και φυσικά, την καταπληκτική ερμηνεία των χορευτών μας, κέρδισε το πιο μεγάλο χειροκρότημα του κοινού!!! Ο ρυθμός, ο συγχρονισμός, η αρμονία των κινήσεων και η άψογη συνεργασία των χορευτών μας, έκανε το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό και μας χάρισε ένα μοναδικό θέαμα!!!


Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Στον ρυθμό της Jessie J...
Η αγγλικής καταγωγής τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Jessie J, μεγάλωσε στο Λονδίνο και ξεκίνησε την καριέρα της επί σκηνής στην ηλικία των 11. Το 2010, κυκλοφόρησε επίσημα το "Sexy Silk" που αποτέλεσε σημείο-κλειδί στην καταπληκτική χορογραφία που μας χάρισαν τα κορίτσια των Αγίων Αναργύρων. Ένα τραγούδι γεμάτο νάζι, κέφι και ζωντάνια που πατάει στο βήματα του πρώτου Ευρωπαϊκού Χορού...

Foxtrot! Ένας κομψός και... παιχνιδιάρικος χορός!!!
Ο πιο γνωστός ως "χορός της αλεπούς" κατάγεται από την Αμερική και δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει στο πέρασμα του! Δημιουργός του είναι ο κωμικός αστέρας, της δεκαετίας του 1910, Harry Fox, όπου στις επιθεωρήσεις του παρουσίαζε χορογραφίες που αποτελούνταν από μεγάλα και καμαρωτά βήματα, γεμάτα όμως νάζι και παιχνίδι! Έτσι, στην αρχή ονομάστηκε ως το "Περπάτημα του Harry" (Harry's Trot) και αργότερα, λόγω του στυλ του και το επώνυμο του εμπνευστή, το "Περπάτημα της αλεπούς" (Foxtrot). Έγινε γρήγορα αποδεκτός στα μεγάλα σαλόνια, αφού διαδόθηκε πρώτα στις υψηλότερες κοινωνικές τάξεις, και η μουσική του έχει ως βάση την Jazz που στην ίδια περίοδο άκμαζε!!! Από τότε μέχρι και σήμερα, το Foxtrot δεν σταματά ποτέ να μας παρασύρει στο άκουσμα του και να μας ξεσηκώνει με τις απαλές και κομψές του φιγούρες!!!

Το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2019...
περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε μια υπέροχη βραδιά και... σίγουρα ο πρώτος των Ευρωπαϊκών Χορών θα είναι εκεί για να αποτελέσει την έναρξη της πιο λαμπερής βραδιάς του χρόνου! 

Το Trophy Ball 2019 έρχεται και υπόσχεται να μας χαρίσει ατελείωτες στιγμές χορού και διασκέδασης και... όλοι μαζί... θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα υποδέχοντας τον νέο μας χρόνο με χαμόγελα, διασκέδαση, δώρα και φυσικά... θέαμα!!!!

Εσείς κλείσατε τις θέσεις σας;;;
Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας και δηλώστε άμεσα συμμετοχή στην Επίσημη Χορευτική Δεξίωση
των σχολών μας!!!

Το Trophy Ball 2019 μας περιμένει!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Ενημρωθείτε κι εσείς για την
συμβολή του
χορού στην ανάπτυξη της πειθαρχίας!
Μάθετε κι εσείς τις επιδράσεις
που ασκεί ο χορός στην
προσωπικότητά μας!
Γίνετε ακόμα καλύτερη
ντάμα ακολουθώντας
τις πολύτιμες συμβουλές ακολούθησης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου