Google+

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Trophy Ball 2019 - Τα Δώρα της Μεγάλης μας Βραδιάς!


Η νέα χορευτική μας χρονιά έφτασε κι εμείς την γιορτάζουμε μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!! Με την πιο λαμπερή Επίσημη Εκδήλωση, γεμάτη θέαμα, χορό, ατελείωτη διασκέδαση και... φυσικά... την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας!!!

Το Trophy Ball 2019 έρχεται...
και είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!

Οι προετοιμασίες μας έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και περιμένουμε με ανυπομονησία για να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε τις μοναδικές εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει οι σχολές μας!!!

Μαθητές και δάσκαλοι, είναι όλοι έτοιμοι να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά μέσα από τις πιο εντυπωσιακές χορογραφίες στους δημοφιλέστερους χορούς του κόσμου!!! Με την ξεσηκωτικό ρυθμό του Cha Cha ταξιδεύουμε στην Κούβα και διασκεδάζουμε με τον πιο εξωτικό ρυθμό!! Με την ρομαντική Rumba βιώνουμε την μαγεία που κρύβει ο χορός της αγάπης και του έρωτα και... με το φλογερό Tango μεταφερόμαστε στην Αργεντινή και στα στενά σοκάκια του Μπουένος Άιρες!!!

Κατά τη διάρκεια των πιο διασκεδαστικών μαθημάτων χορού και των χορογραφιών  περνάμε τις πιο όμορφες στιγμές!
Ολοκληρώνουμε το χορευτικό επίπεδο που έχουμε επιλέξει και... προετοιμαζόμαστε για την μεγάλη στιγμή!! Οι Απονομές Βραβείων δεν λείπουν από την Επίσημη Εκδήλωση των σχολών μας καθώς ο κάθε μαθητής μας βραβεύεται για την επίτευξη του χορευτικού του στόχου και είναι πλέον έτοιμος να φτάσει στο επόμενο στάδιο της χορευτικής του εκμάθησης!!! 

Η διασκέδαση μας, όμως, συνεχίζεται και κατά την διάρκεια των προετοιμασιών της μεγάλης μας βραδιάς!!!
Άκρως διασκεδαστικές χορογραφίες που μας βοηθούν να κατακτήσουμε τον χορό που έχουμε επιλέξει και να εμβαθύνουμε στην τεχνική, κινησιολογία, και το στυλ που τον απαρτίζουν... Στοιχεία απαραίτητα που οδηγούν την χορευτική μας εμφάνιση στα ύψη, βελτιώνουν την χορευτικότητα μας στο είδος της επιλογής μας και... μας χαρίζουν ένα μοναδικό υπερθέαμα κατά τη διάρκεια των Χορευτικών Επιδείξεων!!! 

Φυσικά, από μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πλούσια Χορευτικά Δώρα που έχουν ετοιμάσει οι σχολές μας για τους φίλους και το κοινό της βραδιάς μας! Τι θα κερδίσουν άραγε οι Μεγάλοι Τυχεροί;;;

Τα Δώρα της Μεγάλης μας βραδιάς!!!

Το δώρο που κερδίζει ο 1ος υπερτυχερός είναι μια Ιδιωτική Χορογραφία με ένα αγαπημένο του πρόσωπο

Το δώρο που κερδίζει ο 2ος τυχερός είναι 10 ώρες Ομαδικών Μαθημάτων στους χορούς της παρέας... τους αγαπημένους μας Λαϊκούς Χορούς!!

Το δώρο που κερδίζει ο 3ος τυχερός είναι 10 ώρες Ομαδικών Μαθημάτων στο μαγικό Oriental!!!

Trophy Ball σημαίνει... κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας!!!
Η αγαπημένη στιγμή όλων σε κάθε πρωτοχρονιάτικη Δεξίωση των σχολών μας! Η κοπή της Πίτας για να γιορτάσουμε δυναμικά τον ερχομό της νέας χορευτικής μας χρονιάς!!! Μετά από αυτό περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε.... τον τυχερό που θα κερδίσει το φλουρί και... το Δώρο Έκπληξη της βραδιάς!!!

10 ώρες Ομαδικών Μαθημάτων στον χορό της επιλογής του!!!!

Περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθει το
Σάββατο 02 Φεβρουαρίου
και το άκρως θεαματικό Trophy Ball 2019!!!!



Οι θέσεις για την πιο λαμπερή Δεξίωση της χρονιάς έχουν σχεδόν εξαντληθεί!!!!!
Εσείς κλείσατε την θέση σας;;;;


Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας, δηλώστε άμεσα την συμμετοχή σας και κρατήστε μια θέση στην πιο γιορτινή και... άκρως θεαματική, μέρα του χρόνου!!!!!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!!!



Δείτε επίσης:

Παρουσιάζοντας μια Ιδιωτική
Χορογραφία στον αγαπημένο μας χορό!
Μάθετε περισσότερα για το...
Trophy Ball 2019!!!
Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη
που μας προσφέρει μια
Ομαδική Χορογραφία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου