Google+

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Trophy Ball 2018 - Rumba!!! Ο χορός της αγάπης και του έρωτα στην πιο λαμπερή Επίσημη Εκδήλωση!


Ο "χορός της αγάπης και του έρωτα" δεν σταματά να μας παρασύρει στο πέρασμα του και να μας γεμίζει με τις πιο όμορφες εικόνες και συναισθήματα!

Έφτασε η στιγμή να αναβιώσουμε μια ακόμη φορά αυτή την όμορφη στιγμή, παρακολουθώντας μια καταπληκτική χορογραφία που μας χάρισαν η Ρούλα, με τον καβαλιέρο της, Τρύφωνα στην Επίσημη Εκδήλωση μας, Trophy Ball!

Ας τους απολαύσουμε!!!

Το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό καθώς με τις εντυπωσιακές φιγούρες και το στυλ τους, μας χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα κερδίζοντας το μεγάλο χειροκρότημα του κοινού!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

"Δεν λέμε αντίο..."
... μας είπαν και οι δυο και... η καταπληκτική τους χορογραφία σε συνδυασμό με την μαγική φωνή της Laura Pausini, παρέσυραν όλους τους παρευρισκόμενους. Η καταπληκτική της επιτυχία έκανε την εμφάνιση της το 2003 ως single από το album της ιταλίδας ερμηνεύτριας, "From the inside". Μέχρι και σήμερα αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες της και κάθε φορά μας παρασύρει για να χορέψουμε στο πέρασμα της!!!

Το Trophy Ball 2019 όσο πάει και πλησιάζει...
Οι προετοιμασίες μας έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και οι χορευτές μας είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά!!! Χοροί Ευρωπαϊκοί, Λάτιν, Αργεντίνικοι, Κουβανέζικοι, Παραδοσιακοί, Λαϊκοί... όλοι θα είναι εκεί για να μας χαρίσουν ένα μοναδικό θέαμα και χορό μέχρι τελικής πτώσης!!!

Το πιο μεγάλο πάρτυ της χρονιάς έρχεται... στην πιο λαμπερή Δεξίωση Χορού!!!
Μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα δεν σταματάμε να διασκεδάζουμε!!! Η μουσική παίζει και η διασκέδαση ξεκινά!!! Όλοι μαζί, χορεύουμε και διασκεδάζουμε με τους πιο αγαπημένους ρυθμούς φτάνοντας τον πήχη της διασκέδασης μας στα ύψη!!! Φυσικά, από την λαμπερή μας βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Μεγάλα Χορευτικά Δώρα για τους Μεγάλους Τυχερούς!!!!

Περιμένουμε με ανυπομονησία το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου για να απολαύσουμε την πιο μαγική βραδιά και να γιορτάσουμε το δυνατό ξεκίνημα της νέας μας χρονιάς!!!

Εσείς κλείσατε τις θέσεις σας;;;

Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής και κλείστε άμεσα θέση για εσάς και τους φίλους σας!!!

Το Trophy Ball 2019 έρχεται!!!! Μην λείψει κανείς!!!


Δείτε επίσης:

Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
κόσμο του χορού  και της μουσικής!
Μάθετε περισσότερα για τα
Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη
που μας προσφέρει η ενασχόληση
με την τέχνη του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου