Google+

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Fun Carnival Dancing 2019 - Eurovision Karaoke Night - Σχολή Αγίων Αναργύρων!


Η Eurovision έφτασε στις σχολές μας και διασκεδάσαμε άνευ ορίων με τις πιο αγαπημένες ερμηνείες από τα πιο ξεχωριστά group που έκαναν ποτέ την εμφάνιση τους στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού!!!

Οι ομάδες των σχολών μας για μια ακόμη φορά μας χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα δίνοντας την δική τους ερμηνεία, ενσαρκώνοντας και φέρνοντας μπροστά μας τις πιο διάσημες καλλιτεχνικές φωνές!!!

Έτσι έκανε και η ομάδα των Αγίων Αναργύρων που με την λαμπερή της παρουσία, έκανε ακόμα πιο δύσκολη την ψήφο των κριτών!!!



Ας την απολαύσουμε μια ακόμη φορά!!!

Η Λία, η Κατερίνα, η Ελευθερία, ο Γιώργος και ο Αργύρης μας έκαναν να χορεύουμε συνεχώς στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς τους!!! Η καταπληκτική τους ερμηνεία οδήγησε την ομάδα τους στην 3η θέση του Διαγωνισμού Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας, κερδίζοντας 100 πόντους!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Συνεχίζουμε δυναμικά!!!
Η βραδιά των πρωταθλητών έρχεται και η ομάδα των Αγίων Αναργύρων υπόσχεται πως θα ανατρέψει τα δεδομένα!!! Η EPIC Champions' Night είναι προ των πυλών και όλα μπορούν να ανατραπούν μέχρι και την τελευταία στιγμή!!!

Οι Θεοί του Ολύμπου έρχονται στην σχολή του Ιλίου, για μια και μόνο εμφάνιση, και υπόσχονται πως θα ρίξουν την αυλαία του Fun Carnival Dancing 2019 με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!!! 

Περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε τους Μεγάλους Νικητές που θα κερδίσουν τα πλούσια Χορευτικά Δώρα των σχολών μας και... φυσικά... να μάθουμε την σχολή που κέρδισε τα βλέμματα καθ'όλη τη διάρκεια των αποκριάτικων πάρτυ, συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους και θα σηκώσει το κύπελλο του 2ου μέρους του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2018 - 2019!!!

Ραντεβού την Παρασκευή, 08 Μαρτίου, στις 21:00
στη σχολή του Ιλίου με την πιο εκρηκτική βραδιά του
Fun Carnival Dancing 2019!!!!

Η EPIC Champions' Night... ΕΡΧΕΤΑΙ!!!


Δείτε επίσης:

Χορός και... Αισθήσεις!!!
Μάθετε περισσότερα για τους
Χορούς που διδάσκουν οι σχολές μας!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στην τέχνη του χορού με τον πιο
διασκεδαστικό τρόπο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου