Google+

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ένα χορευτικό ταξίδι στην εξωτική Κούβα μας περιμένει στο... Havana Nights Party!!!


Τα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ συνεχίζονται δυναμικά και... αυτή τη φορά, είμαστε έτοιμοι για ένα μοναδικό ταξίδι, που θα μας μείνει αξέχαστο! Η σχολή χορού Apollon Ιλίου μας υποδέχεται με μια βραδιά έκπληξη...

Η μέρα, Παρασκευή, 22.03.19, κι εμείς...
φύγαμε για Κούβα με τις αγαπημένες μας...

Havana Nights!!!

Μια βραδιά αφιέρωμα στους αγαπημένους μας Κουβανέζικους Λάτιν Χορούς που θα μας συνεπάρει!!! Η γρήγορη και ξεσηκωτική Salsa, η ερωτική Bachata με τα έντονα λικνίσματα της, το γρήγορο και ξεσηκωτικό Merengue, ο αγαπημένος μας χορός της αγάπης - η Rumba, ο χορός του φλερτ - το Cha cha... όλοι οι χοροί παρόντες για να διασκεδάσουμε μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, στον ξεσηκωτικό ρυθμό τους!!!

Χορός και διασκέδαση... σημαίνει Πάρτυ!!!!
Στο τέλος κάθε εβδομάδας μας περιμένει και μια ξεχωριστή βραδιά!!! Κάθε Παρασκευή κρύβει και ένα μοναδικό θέμα που θα μας κάνει να διασκεδάζουμε ακόμα πιο πολύ στο πέρασμα του!!! Παίρνουμε τους φίλους μας και η διασκέδαση μας ξεκινά!!! Όλοι μαζί χορεύουμε και διασκεδάζουμε στον ρυθμό των δημοφιλέστερων χορών του κόσμου, βγάζουμε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες και περνάμε μαζί τις πιο όμορφες στιγμές! Για κάθε μάθημα χορού που κάνουμε, Ιδιωτικό ή Ομαδικό, το σώμα χρειάζεται τρεις ώρες εξάσκησης για αφομοιώσει την ύλη που διδάχθηκε!!! Φυσικά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!!! Με ανεβασμένη διάθεση, ατελείωτο κέφι και χαμόγελα και...χορό μέχρι τελικής πτώσης!!!

Ο χορευτικός μας στόχος και η επιτυχία έρχονται ακόμα πιο κοντά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Πόσο μάλλον όταν ετοιμαζόμαστε να διασκεδάσουμε με τους πιο εξωτικούς ρυθμούς!!! 


Το βράδυ της Παρασκευής μας παίρνει φωτιά από τις φιγούρες μας!!!
Δίνουμε ραντεβού την Παρασκευή, 22.03.19, στις 21:00 στη σχολή του Ιλίου και ο υδράργυρος φτάνει στα ύψη με τις χορευτικές μας φιγούρες!!!



Παίρνουμε τις μαράκες μας, φοράμε τα πιο λουλουδιστά μας ρούχα και φύγαμε για...

Havana Nights!!! 

Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε για τα Μαθήματα Χορού
στις σχολές μας!
Μάθετε περισσότερα για τα
Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά
Πάρτυ των σχολών μας!
Χορός και Καλές Τέχνες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου