Google+

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Το πιο δροσερό χορευτικό πάρτυ της χρονιάς έρχεται!!! Έτοιμοι για... Ice Tea Party;;;


Μια ακόμη βραδιά, με ατελείωτο χορό και διασκέδαση, έρχεται και υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές χορού και διασκέδασης! Ένα χορευτικό πάρτυ, με άρωμα ανατολής, που πλέον έχει μπει στην καθημερινότητα μας και μας χαρίζει ατελείωτες στιγμές δροσιάς και απόλαυσης!!!!

Το Ice Tea Party...
ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Είμαστε έτοιμοι να χαθούμε στα βάθη της Κίνας, στο πέρασμα των χρόνων, όπου για πρώτη φορά, φύλλα του περίφημου τσαϊόδεντρου έπεσαν στο φλιτζάνι ενός αυτοκράτορα και... από τότε, μέχρι και σήμερα, αποκαλύπτονται οι ευεργετικές του ιδιότητες! Τα πρώτα του βήματα στην Ευρώπη τα έκανε τον 17ο αιώνα όπου αποτέλεσε και ένα ρόφημα πολυτελείας. Με το πέρασμα των χρόνων, διαδόθηκε και σε ολόκληρο τον κόσμο και έγινε ευρέως γνωστό για την ποικιλία των γεύσεων του! Οι θεραπευτικές του ιδιότητες φαίνεται πως είναι αναρίθμητες, όπως και οι λόγοι που μπορεί κανείς να το απολαύσει σε άπειρους συνδυασμούς!!!

Έτσι κι εμείς...
...το απολαμβάνουμε στις πιο δροσερές και πρωτότυπες γεύσεις, συνδυασμένες με φρούτα και βότανα και... κάνει την κάθε βραδιά μας... μαγική!!! Με τον ρυθμό των δημοφιλέστερων χορών του κόσμου και την συντροφιά της μεγάλης μας παρέας, διασκεδάζουμε μέχρι τελικής πτώσης και... με τις πιο αγαπημένες γεύσεις παγωμένου τσαγιού παίρνουμε δυνάμεις και κάνουμε το παρκέ της αγαπημένης μας σχολής να πάρει φωτιά από τις φιγούρες μας!!!!

Ο ιδανικός τρόπος για να εφαρμόσουμε στην πράξη την ύλη που διδαχθήκαμε στα Ιδιωτικά και τα Ομαδικά μας μαθήματα χορού! Μια βραδιά, 3 ώρες γεμάτες χορό και διασκέδαση και, φυσικά, τα αγαπημένα μας πρόσωπα όπου, μαζί, κάνουμε το βράδυ της Παρασκευής μας άκρως διασκεδαστικό!

Την Παρασκευή, 19 Απριλίου, μια μοναδική εμπειρία μας περιμένει και υπόσχεται πως θα μας χαρίσει μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη!!! Η οικοδέσποινα της Μεταμόρφωσης μας υποδέχεται στις 21:00 με την πιο ανεβασμένη διάθεση της για να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μαζί τις πιο όμορφες στιγμές!!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!

Δείτε επίσης:

Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στον χορό και χορέψτε μαζί μας στα πιο
διασκεδαστικά Events!
ΜΑΘΕΤΕ ΧΟΡΟ ΤΩΡΑ!!!

Χορός σημαίνει...
Ζήτα μου να χορέψουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου