Google+

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Χορεύουμε και διασκεδάζουμε φορώντας τα πιο άνετα ρούχα μας στο... Pyjama Party!!!


Παρασκευή χωρίς χορό και ατελείωτη διασκέδαση... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Έτσι κι εμείς, αποφασίσαμε να περάσουμε μια ακόμα αξέχαστη βραδιά αλλά... αυτή τη φορά... με την πιο "αυστηρή" ενδυμασία!!! Φοράμε τις αγαπημένες μας πυτζάμες και... είμαστε έτοιμοι για το πιο διασκεδαστικό πάρτυ της χρονιάς!!!

Έτοιμοι για...
Pyjama Party;;;

Την Παρασκευή, 12 Απριλίου, διασκεδάζουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο. Απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας popcorn και τις αγαπημένες μας λιχουδιές και... με την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων και των πιο ξεσηκωτικών ρυθμών, διασκεδάζουμε άνευ ορίων φτάνοντας τον υδράργυρο στα ύψη με τις φιγούρες μας!!!

Παρασκευή σημαίνει, χορός, διασκέδαση και... Πάρτυ!!!
Ο καλύτερος τρόπος για να κάνουμε το βράδυ μας πιο διασκεδαστικό από ποτέ!!! Φορώντας τις αγαπημένες μας πυτζάμες και... χορεύοντας σαν να είμαστε στο σπίτι μας μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!! Κάνουμε την χορευτική μας εξάσκηση, εφαρμόζουμε όσα διδαχθήκαμε στα Ιδιωτικά και στα Ομαδικά μας μαθήματα και κυρίως... κάνουμε το παρκέ της αγαπημένης μας σχολή να πάρει φωτιά από τις φιγούρες μας! Η πιο ζεστή, χουχουλιάρικη και άκρως διασκεδαστική βραδιά από ποτέ έρχεται και υπόσχεται να μας χαρίσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!!

Η σχολή του Ιλίου ανοίγει τις πόρτες της και μας περιμένει με μια βραδιά γεμάτη όμορφες εκπλήξεις και φυσικά... χορό μέχρι τελικής πτώσης!!!

Ραντεβού την Παρασκευή, 12 Απριλίου, στις 21:00 στην αγαπημένη μας σχολή με το αστείρευτο κέφι και την ζωντάνια μας στο πιο διασκεδαστικό πάρτυ που έγινε ποτέ!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!



Δείτε επίσης:

Αναπτύξτε κι εσείς τα προσόντα σας
μέσω του χορού!
Μάθετε πώς μπορείτε να τονώσετε
την αυτοπεποίθηση σας μέσα από
το αγαπημένο σας χόμπι... Τον χορό!!!
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από
τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου