Google+

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού... ΞΕΚΙΝΑ!!!


Μυστήριο ξεδιπλώνεται στο νησί της Απολλωνίας και...

ένα πέπλο αγωνίας και διασκέδασης έρχεται για να εξάψει τη φαντασία μας και να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες στιγμές χορού και διασκέδασης!

Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού ΞΕΚΙΝΑ!!!

Οι Apollon-ιοι Πειρατές έφτασαν στην κόρη της "Ναυσικάς" και έκρυψαν τον πολύτιμο θησαυρό τους... Ένα μεγάλο "Χ" στον πειρατικό τους χάρτη και οι πολύτιμοι γρίφοι τους, είναι τα μόνα στοιχεία που αποκαλύπτουν την μυστική τοποθεσία!!!

Νέες δοκιμασίες και προκλήσεις περιμένουν όλους τους χορευτικούς "τυμβωρύχους" που επιθυμούν να λύσουν το μυστήριο και να διεκδικήσουν το πολύτιμο περιεχόμενο του κρυμμένου θησαυρού!!!

Τι εκπλήξεις κρύβει άραγε το, καλά σφραγισμένο, σεντούκι τους;;;
Ποιοι θα λύσουν τους γρίφους τους και...
Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα αποκαλύψει το μυστήριο και... το περιεχόμενο του θησαυρού;;;

Κάθε εβδομάδα κρύβει και μια χορευτική έκπληξη!!!

Κάθε Παρασκευή κρύβει και ένα μοναδικό θέμα που θα φτάσει τη διάθεση μας στα ύψη και θα κάνει την χορευτική μας εμπειρία στο αγαπημένο μας χόμπι, τον χορό, ακόμα πιο διασκεδαστική!!! Ο σκοπός μας;;; Φυσικά η διασκέδαση μέσω της χορευτικής εξάσκησης!!! Στα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ εφαρμόζουμε την διδαχθείσα ύλη μας σε 3 ολόκληρες ώρες γεμάτες χορό, διασκέδαση και χαμόγελα!!! Μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα περνάμε τις πιο αξέχαστες στιγμές χορεύοντας, διασκεδάζοντας και... φτάνοντας, κάθε φορά, όλο και πιο κοντά στην επίτευξη του χορευτικού μας στόχου!!!

Το ταξίδι των Apollon-ιων Πειρατών έχει ήδη ξεκινήσει και περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε τι εκπλήξεις μας περιμένουν στην βραδιά  μυστηρίου!!!!

Τι να έχουν κρύψει άραγε;;; Και... πού;;;;

Οι απαντήσεις μας θα δοθούν την Παρασκευή 05 Απριλίου, στις 21:00, στη σχολή του Ιλίου ενώ θα χορεύουμε και θα διασκεδάζουμε άνευ ορίων κάνοντας το παρκέ της αγαπημένης μας σχολής να παίρνει φωτιά από τις φιγούρες μας!!!!

Ραντεβού στο...
Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού!!!


Δείτε επίσης:

Μάθατε για το Χορευτικό Αλφάβητο
των σχολών μας;
Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο
σας χορό!
Ενημερωθείτε κι εσείς για τα
Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου