Google+

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Tropical Night 2018 - Show!! Μια ομαδική Χορογραφία που μας παρέσυρε με τον γρήγορο ρυθμό της!


Η Επίσημη, και πιο επιβλητική, Χορευτική Εκδήλωση των σχολών μας όσο πάει και πλησιάζει... Η Παρασκευή 05 Ιουλίου είναι πλέον πολύ κοντά και το Tropical Night 2019 μαίνεται άκρως συναρπαστικό!!!

Περιμένουμε με ανυπομονησία να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε στον ρυθμό των δημοφιλέστερων χορών του κόσμου και... φυσικά... να απολαύσουμε το μοναδικό υπερθέαμα που κρύβει η μεγάλη μας βραδιά!!!!

Έφτασε λοιπόν η στιγμή να πάρουμε μια μικρή γεύση από τις Ομαδικές Χορογραφίες των σχολών που θα παρουσιάσουν οι σχολές μας!

Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων μας εντυπωσίασε με την χορευτική της ερμηνεία και μας παρέσυρε με τον γρήγορο και έντονο ρυθμό της και τι καλύτερο από το να παρακολουθήσουμε μια ακόμη φορά την καταπληκτική εμφάνιση των αγαπημένων μας μαθητών!


Ας την απολαύσουμε!!!

Η αρμονία στις κινήσεις τους, ο ξεσηκωτικός ρυθμός τους, ο συγχρονισμός και το αψεγάδιαστο στυλ τους κέρδισαν τα βλέμματα και τις εντυπώσεις όλων των παρευρισκόμενων!!! Με την χορευτική τους παρουσία μας ξεσήκωσαν και κέρδισαν το πιο μεγάλο χειροκρότημα!!!


Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Η Διασκέδαση μας συνεχίζεται...
Ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και ανατροπές μας περιμένουν στο άκρως θεαματικό Tropical Night 2019!!! Οι αγαπημένοι μας μαθητές προετοιμάζονται καθημερινά για να μας χαρίσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα και... φυσικά... δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κατακτήσουν το πιο μεγάλο σκαλοπάτι του βάθρου!!!

Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2018 - 2019...
... είναι προ των πυλών και περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε τα ζευγάρια και τις ομάδες των σχολών μας, σε μια χορευτική "μάχη", σώμα με σώμα! Άραγε, ποιοι θα είναι τα ζευγάρια που θα μας παρασύρουν με την χορογραφία τους και θα διεκδικήσουν τα πλούσια Χορευτικά Δώρα των σχολών μας; Ποια θα είναι η ομάδα που με την παρουσία της θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα έρθει ένα βήμα πιο κοντά στην μεγάλη Νίκη;;; Και... ποια θα είναι τελικά η σχολή που συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους στο Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού και θα σηκώσει το κύπελλο της Νίκης;;;


Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και τα πάντα
μπορούν να ανατραπούν μέχρι τελευταία στιγμή!!

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 05 Ιουλίου, για να
χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε από κοντά μια εκρηκτική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές! Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής και δηλώστε άμεσα συμμετοχή για εσάς και τους φίλους σας!!!

Το Tropical Night και ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2018 - 2019 ΕΡΧΟΝΤΑΙ...
και υπόσχονται πως θα μας χαρίσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τους
Διαγωνισμούς Χορού!!!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στον χορό και χορέψτε μαζί μας στα πιο
διασκεδαστικά Events!
ΜΑΘΕΤΕ ΧΟΡΟ ΤΩΡΑ!!!
Χορός σημαίνει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου