Google+

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Το πιο παιχνιδιάρικο πάρτυ έρχεται... Έτοιμοι για Games Party;!


Το αγαπημένο μας απίστευτα διασκεδαστικό πάρτυ επιστρέφει για να ανεβάσει το κέφι στα ύψη και να κάνει την Παρασκευή μας ...απείρως πιο ανεβαστική!

Το ζητήσατε, το πραγματοποιήσαμε!
Το καθιερωμένο και αγαπημένο games party επέστρεψε! Τα πιο ευφάνταστα και διασκεδαστικά χορευτικά παιχνίδια που ετοίμασαν για όλους εμάς οι Σχολές Χορού Apollon έρχονται ανανεωμένα και είμαστε όλοι πανέτοιμοι να καταπλήξουμε τους φίλους και τους συμμαθητές μας με τις φοβερές μας επιδόσεις! Ποιο θα είναι το έπαθλο της βραδιάς; Θα το ανακαλύψουμε μαζί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019!

Ετοιμάστε λοιπόν τα χορευτικά σας παπούτσια, θυμηθείτε τις αγαπημένες σας φιγούρες και ετοιμαστείτε για χορό και παιχνίδι! Άλλωστε, όπως γνωρίζουμε, τα Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Party των σχολών χορού apollon είναι πολλά παραπάνω από αφορμή για διασκέδαση. Τα εκπαιδευτικά party αποτελούν μέρος του τρίπτυχου συστήματος διδασκαλίας των σχολών μας, καθώς εξασκούμαστε χορεύοντας και εφαρμόζουμε όσα μάθαμε στα ιδιωτικά και ομαδικά μας μαθήματα στην πράξη! Και το καλύτερο; Διδασκόμαστε και εξασκούμαστε ενώ διασκεδάζουμε! Τα δε χορευτικά παιχνίδια αποτελούν επίσης μέσο βελτίωσης των χορευτικών μας επιδόσεων, της κινησιολογίας μας και φυσικά της φυσικής μας κατάστασης, μέσα από τη διασκέδαση! Μας βοηθούν να εξασκήσουμε την κίνηση μας, το συντονισμό μας, τη συνεργασία μας με έναν παρτενέρ ή μια χορευτική ομάδα, αλλά και να βελτιώσουμε την ευλυγισία μας, την ισορροπία και την αντίληψη του χώρου, στοιχεία πολύτιμα για κάθε χορευτή! Και όλα αυτά… μέσα από το παιχνίδι!

Φυσικά, αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά.
Δεν έχουν ηλικία, φύλο ή χορευτικό επίπεδο! Είναι για όλους και όλες, όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους που θέλουν για λίγο να ξανανιώσουν παιδιά...

Επιπλέον, το χορευτικό παιχνίδι προσφέρει και άλλα πολλά οφέλη! Όπως και ο ίδιος ο χορός, τα χορευτικά παιχνίδια έχουν πολλά να προσφέρουν και μάλιστα το χορευτικό παιχνίδι έχει ένα ακόμη θετικό: μπορεί να αξιοποιηθεί από όλους ώστε να διασκεδάσουν και να επωφεληθούν, ανεξάρτητα από το χορευτικό τους επίπεδο! Ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα ξεκινήσει μαθήματα χορού ή είστε σε πολύ αρχικό επίπεδο, ή είστε σε προχωρημένο ή επαγγελματικό επίπεδο, το χορευτικό παιχνίδι δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις δυνατότητες σας και να βελτιώσετε την κίνηση σας και την ισορροπία σας! Επίσης, αποτελούν ιδανική και διασκεδαστική άσκηση, αερόβια γυμναστική και ευκαιρία για εξάσκηση σε τεχνικές που αξιοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή αλλά και στον ίδιο το χορό. Φυσικά, η βελτίωση της τεχνικής είναι μόνο ο ένας παράγοντας. Η διασκέδαση και η χαρά της συμμετοχής αλλά και η ικανοποίηση της νίκης και της επίτευξης των στόχων βελτιώνουν τη διάθεση μας και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση, ενώ η άσκηση παράγει σεροτονίνη, την ορμόνη της χαράς! Μπορείτε λοιπόν να γίνετε πιο χαρούμενοι, μόνο από την ευχάριστη σωματική άσκηση που προσφέρει ο χορός και φυσικά το παιχνίδι!



Σας περιμένουμε όλους,
μικρούς και μεγάλους,
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στη σχολή Apollon Ιλίου,
στις 21:00,
για να διασκεδάσουμε χορεύοντας και να χορέψουμε διασκεδάζοντας!



Δείτε επίσης:

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το
αγαπημένο σας χόμπυ απολαμβάνοντας
μοναδικά χορευτικά παιχνίδια!!!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη
που μας προσφέρει η ενασχόληση
με τον χορό!
Μάθετε πως ο χορός βοηθάει στο να
φαινόμαστε πιο κομψοί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου