Google+

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Χορός και διασκέδαση με τις αγαπημένες μας δεκαετίες... Το 60's - 70's Party ΕΡΧΕΤΑΙ!!!



Το εβδομαδιαίο μας party μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο,
στην εποχή των ξέφρενων πάρτι, του Rock 'n' roll, των hippies και των λουλουδιών!


Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 θα συμβεί κάτι μαγικό!
Η αγαπημένη μας Σχολή Χορού Apollon Ιλίου θα μετατραπεί σε χρονομηχανή για να μας μεταφέρει όλους ...πίσω, στις πιο κεφάτες δεκαετίες!

Διασχίζοντας το κατώφλι της αγαπημένης μας σχολής, μεταφερόμαστε σε μια άλλη εποχή! Στην εποχή του σκασιαρχείου, των Beatles, του swing και του ροκαμπίλι, της φαβορίτας, του groove, του άφρο, των χίπηδων, των jukebox, της άφθονης λακ, των παντελονιών καμπάνα και της φούστας μίνι, στην εποχή που τα αίματα βράζουν για να γίνει μια αλλαγή - στην ειρηνική επανάσταση των παιδιών των λουλουδιών!

Μπαίνοντας στη σχολή του Ιλίου, το κλίμα αλλάζει!
Η μυρωδιά της λακ χαϊδεύει ανεπαίσθητα τα ρουθούνια σας και τα φώτα στροβιλίζονται διαφορετικά. Παντού γύρω σας βλέπετε χρώματα, ατελείωτα χρώματα να συνυπάρχουν αρμονικά… στον ίδιο άνθρωπο! Παντελόνι καμπάνα, άφρο χτένισμα και κορδέλες με αφηρημένα μοτίβα που περιέχουν κάθε χρώμα που μπορείτε να φανταστείτε. Λίγο πιο κει, δυο κοπέλες συζητούν. Η μία φορά μίνι φούστα και τα μαλλιά της είναι χτενισμένα στην πιο ογκώδη κουάφ που έχετε δει! Η άλλη φορά πιο μακριά και αέρινη φούστα και τα υποχρεωτικά λευκά σοσονάκια της για να μπορεί να χορέψει. Πράγματι, σε λίγο ακούγεται ένα ζωηρό τραγούδι σουίνγκ, που κάτι σας θυμίζει… Ένα ζευγάρι ξεκινά ένα ζωηρό χορό rock’n’roll, ξεσηκώνοντας τους υπόλοιπους χρονοταξιδιώτες μας, που σηκώνονται και οι ίδιοι σε ζευγάρια για να συμμετέχουν και αυτοί!!!

Αμέσως θυμάστε ότι η ροκ’εν’ρολ μουσική δημιουργήθηκε όταν ενώθηκαν δύο
διαφορετικά στυλ - η μουσική των λευκών και η μουσική των μαύρων, σε μια εποχή που κάτι τέτοιο ήταν επαναστατικό και κόντρα στα πρέπει! Μια μουσική που ενώνει τους ανθρώπους. Και από εκεί γεννήθηκαν οι χοροί swing, lindy hop, jive και φυσικα το rock ‘n’roll, για να εκφράσουν την ελευθερία και τη χαρά, να πάνε κόντρα στους κανόνες, τα στερεότυπα και τον καθωσπρεπισμό!

Τώρα ο ρυθμός αλλάζει, και μια κεφάτη disco κατακλύζει τα ηχεία! Οι χορευτές πάνω στην πίστα δεν πτοούνται, και συνεχίζουν το χορό τους με τις φιγούρες να αλλάζουν στυλ. Στροφές και πόζες, κι ένα ασταμάτητο παιχνίδι: αυτή είναι η ντίσκο!

Πηγαίνετε προς τον μπουφέ, για να δροσιστείτε με ένα από αυτά τα αναψυκτικά που ήταν τόσο της μόδας εκείνη την εποχή… και όχι μόνο! Το ανθρακικό σας γαργαλάει τον ουρανίσκο και μια γεύση καραμέλας σας θυμίζει την πρώτη φορά που το δοκιμάσατε. Τώρα είστε έτοιμοι να χορέψετε κι εσείς! Άραγε τι τραγούδι θα επιλέξουν τώρα οι φίλοι σας να παίξει στο jukebox;

Ξαφνικά, όλοι οι χρονοταξιδιώτες κάνουν μια σειρά και ξεκινούν μια χορογραφία που την ξέρετε καλά. Αμέσως μπαίνετε κι εσείς στη σειρά για να συμμετέχετε… Άλλωστε η ομορφιά της disco κρύβεται στην απλότητα της!!!

Ραντεβού όλοι την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στη Σχολή Apollon Ιλίου, ώρα 21:00...
γιατί το ταξίδι στο χρόνο… ξεκινά! Χτενίστε τις φαβορίτες σας, σιδερώστε το καμπάνα παντελόνι σας, εξοπλιστείτε με μπόλικη λακ και φυσικά τις χορευτικές σας φιγούρες και άπλετο κέφι!

Μη λείψει κανείς!!!


Δείτε επίσης:

Ζήτα μου να χορέψουμε!
Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες
από τα εβδομαδιαία θεματικά
πάρτυ και τις επίσημες εκδηλώσεις
των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου