Google+

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Tropical Night 2016 - Οι Μεγάλοι Νικητές Του Κοινού!


Χορογραφίες ζωηρές, κεφάτες και γεμάτες συναισθήματα, αποτέλεσαν το πιο θεαματικό φινάλε για την χορευτική σεζόν 2015 – 2016!!! Μαθητές και δάσκαλοι, ταξίδεψαν φίλους, συγγενείς και συμμετέχοντες, μέσα από επιβλητικά Tango και Paso Doble, σε παιχνιδιάρικα Cha cha και Rock 'n' roll!!! Το κέφι απογειώθηκε, με Καρσιλαμά, Μπάλο, Τσιριγώτικο, αλλά και Oriental!!!

Λαμπερή στιγμή και μεγάλη συγκίνηση, αποτέλεσε και η απονομή των δώρων, στους μεγάλους τυχερούς από το υπέροχο κοινό, που μας στηρίζει πάντα!!!

Οι Μεγάλοι Νικητές του κοινού!

Το 1ο δώρο: 10 ώρες Ιδιωτικών μαθημάτων Αργεντίνικου Tango, κέρδισε ο κύριος Μπάμπης!!! Ένα είδος χορού, που θα του δώσει την ευκαιρία, να γνωρίσει το πάθος, που δημιουργήθηκε στο Μπουένος Άιρες και εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη!!!

Το 2ο δώρο: 15 ώρες Ομαδικών μαθημάτων στους Κουβανέζικους χορούς, κέρδισε η κυρία Εύη!!! Πανέμορφοι χοροί από την Κούβα, γεμάτοι αισθήσεις, την περιμένουν για να την τυλίξουν με τον χαρακτηριστικό τους ρυθμό!!!

Το 3ο δώρο: 10 ώρες Ομαδικών μαθημάτων στους Ελληνικούς Λαϊκούς χορούς, κέρδισε ο κύριος Αποστόλης!!! Οι χοροί της “παρέας”, που απολαμβάνουμε σε κάθε μας έξοδο, γεμάτοι κέφι και αυτοσχεδιασμούς, που αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα της χώρας μας! Ένα δώρο, γεμάτο κέφι και διασκέδαση!!!

Οι μεγάλοι τυχεροί πρόκειται να μπουν στον μεγευτικό κόσμο του χορού και να βιώσουν την πιο διασκεδαστική εμπειρία της ζωής τους!!!

Οι στιγμές που μοιραστήκαμε με όλους ήταν ανεκτίμητες! Οι δύο διαγωνιστικές κατηγορίες χορού της βραδιάς, έκαναν δύσκολη την επιλογή των κριτών, αλλά τα αποτελέσματα βγήκαν και οι μεγάλοι νικητές ανέβηκαν στο βάθρο της τελικής τριάδας!!!

Όλες οι Διαγωνιστικές Χορογραφίες, αλλά και οι Χορογραφίες Παρουσίασης, που

παρακολουθήσαμε στο Tropical Night 2016, ήταν άξιες θαυμασμού!!! Οι μαθητές μας, μας έκαναν για μία ακόμη φορά περήφανους!!! Κάποιοι χόρεψαν για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!!!

Όσο προετοιμαζόμαστε για τη νέα χορευτική σεζόν 2016 - 2017, όλοι οι μαθητές των σχολών Apollon Dance Studio, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ακόμη μεγαλύτερα δώρα, που θα τους οδηγήσουν σε μία άκρως διασκεδαστική και κεφάτη χρονιά!!! 



Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους
και Καλή Πρόοδο!!!


Δείτε επίσης:

Ενημρωθείτε κι εσείς για την
συμβολή του
χορού στην ανάπτυξη της πειθαρχίας!
Μάθετε κι εσείς τις επιδράσεις
που ασκεί ο χορός στην
προσωπικότητά μας!
Γίνετε ακόμα καλύτερη
ντάμα ακολουθώντας
τις πολύτιμες συμβουλές ακολούθησης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου