Google+

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Οι πιο όμορφες μέρες του χρόνου έφτασαν... Οι Χριστουγεννιάτικοι Στολισμοί μας ΞΕΚΙΝΟΥΝ!!!

Οι πιο όμορφες μέρες του χρόνου, με τα πανέμορφα στολίδια και τα πιο φωτεινά λαμπάκια, επιτέλους έφτασαν!!! Χριστούγεννα!!! Ο στολισμός του καταπράσινου έλατου με τα πιο όμορφα στολίδια, ο ερχομός του Αη Βασίλη με τα πλούσια δώρα του, το χαρούμενο και γιορτινό κλίμα, οι όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες που κάνουν το πέρασμα τους χαρίζοντας μαγικές στιγμές, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά των εορταστικών αυτών ημερών!!!

Και φυσικά... στις σχολές μας... τις γιορτάζουμε με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο!!! Βάζουμε το πιο λαμπερό στολίδι μας στο δέντρο των ευχών και... με την πιο μεγάλη παρέα και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, περνάμε μαζί τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες στιγμές!!!


Οι Χριστουγεννιάτικοι Στολισμοί μας...

Apollon Dance Studio - Μεταμόρφωση! 

Την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, στις 21:00 η οικοδέσποινα της Μεταμόρφωσης μας υποδέχεται με το πιο ζεστό της χαμόγελο για να ντύσουμε την αγαπημένη μας σχολή στα γιορτινά της και να κάνουμε την αρχή στους Χριστουγεννιάτικους στολισμούς μας, βιώνοντας μαζί το εορταστικό πνεύμα των ημερών!

Apollon Dance Studio - Νέα Φιλαδέλφεια!

Χριστούγεννα χωρίς παιδικά χαμόγελα, δεν γίνονται!!! Το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, η σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας ανοίγει τις πόρτες και υποδέχεται στις 18:00 μικρούς και μεγάλους στο πιο χορευτικό και... χριστουγεννιάτικο πάρτυ που έγινε ποτέ!!!!

Apollon Dance Studio - Πετρούπολη!

Οι Χριστουγεννιάτικοι Στολισμοί μας συνεχίζονται και... την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου γιορτάζουμε τις  όμορφες αυτές ημέρες στον νέο ανανεωμένο μας χώρο!!! Ο χορευτικός ναός της Πετρούπολης ανοίγει τις πόρτες του και μας περιμένει στις 21:00 για να βάλουμε το πιο όμορφο στολίδι μας στο δέντρο των ευχών και να περάσουμε τις πιο χριστουγεννιάτικες στιγμές υπό το φως του πιο λαμπερού άστρου, στην καρδιά της Πετρούπολης!!!

Apollon Dance Studio - Ίλιον!

Το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα μεταφέρεται στη σχολή του Ιλίου και... την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου, στις 21:00, βάζουμε το πιο περίτεχνο στολίδι μας στο καταπράσινο δέντρο χορεύοντας υπό την μελωδία των πιο χριστουγεννιάτικων ρυθμών!!!

Apollon Dance Studio - Άγιοι Ανάργυροι

Ο καλύτερος τρόπος για να ολοκληρωθούν οι Χριστουγεννιάτικοι Στολισμοί μας!!! Μια εορταστική βραδιά, γεμάτη χαμόγελα και πολλά, πολλά παιχνίδια!!! Το Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου, η σχολή των Αγίων Αναργύρων υποδέχεται, στις 18:00, μικρούς και μεγάλους για να στολίσουμε μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις πιο όμορφες ευχές μας και να το ντύσουμε με πιο όμορφα συναισθήματα!!!

Τα Χριστούγεννα έρχονται στις σχολές μας
κι εμείς τα γιορτάζουμε με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο!!!


Merry Christmas!!! Ho Ho Ho!!!


Δείτε επίσης:

Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
κόσμο του χορού  και της μουσικής!
Μάθετε περισσότερα για τα
Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη
που μας προσφέρει η ενασχόληση
με την τέχνη του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου