Google+

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Trophy Ball 2018 - Πρόβες Generale!!!


Λίγες μέρες απομένουν πριν από τη μεγάλη μας βραδιά...
Το Trophy Ball 2018 είναι προ των πυλών και η πιο λαμπερή χορευτική Δεξίωση της χρονιάς υπόσχεται να μας χαρίσει ένα μοναδικό υπερθέαμα!!!

Λίγο πριν από το μεγαλύτερο Χορευτικό Gala...
Έρχεται η στιγμή όπου μαθητές και δάσκαλοι παρουσιάζουν τις καταπληκτικές χορογραφίες τους βάζοντες τις τελευταίες πινελιές που θα οδηγήσουν στην μεγαλύτερη επιτυχία της σκηνικής τους παρουσίας! Έτσι, μέσα από την τελευταία πρόβα, δίνεται η ευκαιρία στους νέους χορευτές μας να χορέψουν, για πρώτη φορά, μπροστά στο κοινό, κάνοντας την χορευτική τους εξάσκηση υπό τη ροή της μεγάλης μας βραδιάς!!!



Ας δούμε το πρόγραμμα των τελικών προβών μας...
  • Σχολή Νέας Φιλαδέλφειας και Μεταμόρφωσης:
    Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου στις 20:00 στη σχολή της Μεταμόρφωσης!
  •  Σχολή Αγίων Αναργύρων, Ιλίου και Πετρούπολης:
    Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου στις 19:00 στη σχολή του Ιλίου!
Η Πρόβα Generale...
Μια άκρως χορευτική βραδιά που αποτελεί ένα μοναδικό χορευτικό μάθημα και μια ξεχωριστή χορευτική εμπειρία! Κατά τη διάρκεια της, οι χορευτές μας δοκιμάζουν τα χορευτικά τους ρούχα πάνω στην χορογραφία τους και... φυσικά... η γρήγορη εναλλαγή τους για την προετοιμασία της επόμενης χορευτικής εμφάνισης!

Οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι δίνουν τις χρήσιμες συμβουλές τους που αφορούν την χορευτική παρουσίαση των χορευτών μας, τον χρόνο προετοιμασίας και αλλαγής και τα σημεία του χώρου όπου θα παρουσιαστούν οι καταπληκτικές χορογραφίες που με τόση αγάπη έχουν προετοιμαστεί για την μεγάλη μας βραδιά! Φυσικά, οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι είναι πάντα δίπλα σε όλους τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της λαμπερής μας βραδιάς, για οτιδήποτε χρειαστούν!

Η πιο θεαματική βραδιά του χρόνου έρχεται και οι αγαπημένοι μας μαθητές μας κάνουν περήφανους κάθε φορά και μας εντυπωσιάζουν με την αγάπη και τον ζήλο τους για όμορφη τέχνη του χορού!!!


Το Trophy Ball 2018 πλησιάζει και το Σάββατο 20 Ιανουαρίου είμαστε έτοιμοι να περάσουμε μαζί τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!!!


Δείτε επίσης:

Μάθατε για τους Χορούς
που διδάσκουν οι σχολές μας;
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές από τις
Επίσημες Εκδηλώσεις
των σχολών μας!
Ενημερωθείτε κι εσείς για το
Σύστημα Διδασκαλίας των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου