Google+

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Η δυναμική εκκίνηση του καρναβαλιού έφτασε!!! Η αποκριάτικη διασκέδαση μας ξεκινά με... Fun Carnival Dancing Decoration Party!!!!


Το καρναβάλι έφτασε και με την πιο ζωηρή και ανεβασμένη διάθεση μας, κάνουμε την αρχή του 2ου μέρους του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017-2018!!!

Decoration Party!!!!

Η βραδιά που σημαίνει την επίσημη εκκίνηση της ξέφρενης διασκέδασης μας και των ατελείωτων στιγμών γέλιου!!! Μαζί της γίνεται και η αρχή του Μεγάλου Διαγωνισμού για την ανάδειξη της πιο αποκριάτικα στολισμένης σχολής, των αποκριάτικων θεματικών πάρτυ και φυσικά της διασκέδασης μας!!!

Η μέρα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και είμαστε έτοιμοι μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να φορέσουμε τις πιο φανταχτερές στολές μας και τις πιο αστείες μάσκες μας και... με την συνοδεία των πιο αγαπημένων αποκριάτικων ρυθμών, να ντύσουμε την αγαπημένη μας σχολή στα αποκριάτικα της!!!

Σκοπός μας;;;
Φυσικά να αναδείξουμε την σχολή μας στην 1η θέση της πιο όμορφα στολισμένης
σχολής! Πολύχρωμα πούπουλα, ατελείωτες σερπαντίνες και η πιο ανεβασμένη διάθεση μας, αποτελούν το μυστικό συστατικό στη συνταγή της ξέφρενης διασκέδασης μας!!! Το καρναβάλι έφτασε και το παρκέ της σχολής μας είναι έτοιμο να πάρει φωτιά από τις φιγούρες μας!!!!

Η πιο διασκεδαστική γιορτή του χρόνου ξεκινά!!!!
Άραγε, ποια θα είναι η πιο αποκριάτικα στολισμένη σχολή που θα κερδίσει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις και θα αναδειχθεί Νικήτρια στην Μεγάλη Ψηφοφορία;;; Θα το μάθουμε σύντομα...

Και επειδή Απόκριες χωρίς Δώρα... ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!
Οι σχολές μας έχουν ετοιμάσει τα πιο μεγάλα και συναρπαστικά χορευτικά Δώρα για τους Μεγάλους Νικητές του Fun Carnival Dancing!!! Η συλλογή των πόντων έχει ήδη ξεκινήσει!

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την πιο δυναμική εκκίνηση του καρναβαλιού στην πιο ξέφρενη χορευτική Εκδήλωση που έγινε ποτέ!!! Το Καρναβάλι έφτασε...

Εσείς... το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι...
Να μην το χάσετε!!!

Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας και δηλώστε άμεσα συμμετοχή στην πιο διασκεδαστική γιορτή!!!

Ραντεβού στις 21:00 στη σχολή της φοίτησης σας και...
 
 
Η Αποκριάτικη Διασκέδαση μας ΞΕΚΙΝΑ!!!!


Δείτε επίσης:

Ενημρωθείτε κι εσείς για την
συμβολή του
χορού στην ανάπτυξη της πειθαρχίας!
Μάθετε κι εσείς τις επιδράσεις
που ασκεί ο χορός στην
προσωπικότητά μας!
Γίνετε ακόμα καλύτερη
ντάμα ακολουθώντας
τις πολύτιμες συμβουλές ακολούθησης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου