Google+

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Η πιο μεγάλη γιορτή του χρόνου έφτασε... Το Fun Carnival Dancing ΞΕΚΙΝΑ!!!


Η πιο μεγάλη και η πιο διασκεδαστική γιορτή των σχολών μας ΞΕΚΙΝΑ!!!

Το Trophy Ball 2018 μας άφησε με τις ομορφότερες αναμνήσεις και τη σκυτάλη της διασκέδασης μας αναλαμβάνει δυναμικά με το 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017-2018! Το...


Με την πιο ανεβασμένη διάθεση μας και το αστείρευτο κέφι μας υποδεχόμαστε την πιο πολύχρωμη, ζωηρή και άκρως διασκεδαστική περίοδο του χρόνου!!! Φοράμε τις μάσκες μας, ντύνουμε τις σχολές μας στα αποκριάτικα και είμαστε έτοιμοι να ξεσηκώσουμε τα πλήθη με την ζωντάνια μας, φτάνοντας τον υδράργυρο στα ύψη!!!!!!

Για διάστημα περίπου τριών εβδομάδων κλείνουμε τα βιβλία και... μαθητές και δάσκαλοι, ξεφωντώνουμε άνευ ορίων σε μια σειρά απο θεματικά πάρτυ που υπόσχονται να μας χαρίσουν ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και... ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ!!!! Από την πρώτα κιολάς ημέρα, όλοι οι μαθητές κερδίζουν πόντους διεκδικώντας τα μεγάλα χορευτικά Δώρα των σχολών μας και... παράλληλα... χαρίζουν τους πόντους της Νίκης στη σχολή που εκπροσωπούν οδηγώντας στην πρώτη θέση του βάθρου του 2ου μέρους του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!!!

Άραγε, τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το φετινό Fun Carnival Dancing;;;

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου...
Η Επίσημη Έναρξη του καρναβαλιού και...
Carnival Decoration Party!!!
Τα αποκριάτικα έφτασαν στο παρκέ και η διασκέδαση μας ξεκινά!!!
Φοράμε τις πιο αστείες μάσκες μας και τις αποκριάτικες στολές μας και... με το αστείρευτο κέφι μας ντύνουμε τη σχολή μας στα αποκριάτικα της διασκεδάζοντας στους ξέφρενους ρυθμούς της Samba και του Ρίο ντε Τζανέιρο!!!

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου...
Οι Χορευτές της Καραϊβικής!!!
Φοράμε τα πιο μεγάλα και φανταχτερά γυαλιά μας, παίρνουμε τις μαράκες μας και είμαστε έτοιμοι για ενα μοναδικό χορευτικό ταξίδι στα βάθυ της Καραϊβικής!!! Άραγε, ποια θα είναι η ομάδα που θα μας συνεπάρει με την πιο αποκριάτικη και διασκεδαστική εμφάνιση της;;; Ας κερδίσει ο καλύτερος!!!

Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου...
Video Games Night!!!
Οι αγαπημένοι μας ήρωες από τα πιο αγαπημένα βιντεοπαιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας, παίρνουν πνοή και μας παρασύρουν σε ξέφρενους ρυθμούς στο πέρασμα τους!!!! Η πιο ξεχωριστή αμφίεση... κερδίζει!!!!

Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου...
Karaoke -ΝΤΑΛΚΑΣ- Night!!!
Την σκυτάλη της αποκριάτικης διασκέδασης μας αναλαμβάνει η βραδιά όπου όλοι μαζί τραγουδάμε την αγάπη, τον έρωτα και... την ΚΑΨΟΥΡΑ μας και διασκεδάζουμε άνευ ορίων με τις πιο διασκεδαστικές ατάκες του ελληνικού πενταγράμμου!!!!

Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου...
Το Στέκι του Απόλλωνα!!!
Για άλλη μια χρονιά, το Στέκι του Απόλλωνα ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται με τους πιο απολαυστικούς μεζέδες, το πιο γλυκό κρασί και τις πιο αστείες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου που θα μας χαρίσουν γέλια μέχρι δακρύων, για να περάσουμε την πιο διασκεδαστική Τσικνοπέμπτη με την μεγάλη μας παρέα!!!

Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου...
Superheroes - CHAMPIONS NIGHT!!!
Η μέρα της κρίσης!!! Η μέρα της ανάδειξης των Μεγάλων Νικητών και της Νικήτριας σχολής του Fun Carnival Dancing 2018!!! Οι πιο φανταστικοί Υπερήρωες παρελαύνουν μπροστά μας και μας παρασύρουν στους ξέφρενους ρυθμούς τους!!!!

Το Κύπελλο βρίσκεται στη θέση του!!!
Άραγε, ποια θα είναι η σχολή που θα το σηκώσει φέτος και ποιοι θα είναι οι Μεγάλοι Νικητές που θα κερδίσουν τα πλούσια Δώρα των σχολών μας;;;;

Και... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!!!!
Η προγνωστική Ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει!!! Ψηφίζουμε την αγαπημένη μας σχολή και... μετά το πέρας των Αποκριάτικων Στολισμών μας, χαρίζουμε τους πόντους της Νίκης στην πιο αποκριάτικα στολισμένη σχολή στην Μεγάλη Ψηφοφορία του Fun Carnival Dancing 2018!!!!

Η πιο μεγάλη γιορτή του χρόνου έφτασε και είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε με τους πιο ξέφρενους ρυθμούς, στα πιο διασκεδαστικά αποκριάτικα πάρτυ με την πιο διασκεδαστική παρέα!!!!


Το Fun Carnival Dancing 2018 ΞΕΚΙΝΑ!!!
Καλή μας Διασκέδαση!!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για την σημασία
της αναπνοής ενώ χορεύουμε!
Χορός και Ρυθμός!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου