Google+

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Οι Χορευτές της Καραϊβικής έρχονται και υπόσχονται να μας παρασύρουν σε ξέφρενους ρυθμούς!!!


Η μέρα Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου και...
σε λίγες ώρες το πιο διασκεδαστικό πάρτυ του καρναβαλιού έρχεται να μας παρασύρει στους πιο εξωτικούς ρυθμούς και στα πιο μαγικά μέρη!!!

Απόψε, στις 21:00, στη σχολή του Ιλίου παίρνουμε τις μαράκες μας, φοράμε τα πιο φανταχτερά γυαλιά μας και τις πιο εξωτικές στολές μας και... διασκεδάζουμε μέχρι τελικής πτώσης με τους...

Χορευτές της Καραϊβικής!!!!

Το ξέφρενο αποκριάτικο ταξίδι μας... ΞΕΚΙΝΑ!!!
Τι γίνεται όταν ένας έλληνας βρεθεί σε κάποιο νησί της Καραϊβικής;;; Τι γίνεται όταν ένας ταξιδιώτης χάνεται και... για να βρει τον δρόμο του, πρέπει να περάσει από τις χορευτικές "δοκιμασίες" των ντόπιων προκειμένουν να προσανατολιστεί;;; Στα δε νησία Τομπάκο και Τρινιδάδ με τις απέραντες καταγάλανες παραλίες, οι ντόπιοι ετοιμάζονται να υποδεχθούν το καρναβάλι όπως μόνο αυτοί ξέρουν και... στο πιο μεγάλο Beach Party οι λουόμενοι παρασύρονται κι αυτοί στους πιο ξέφρενους ρυθμούς!!!

Τα αποτελέσματα;;; Άκρως αποκριάτικα και... ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ!!!!!

Η Διασκέδαση όμως... ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ!!!
Ποια θα είναι άραγε η αμφίεση που θα κερδίσει τα βλέματα κριτών και θεατών και θα κερδίσει τους περισσότερους πόντους στον Διαγωνισμό Καλύτερης Αποκριάτικης Ενδυμασίας;;;

Ποια θα είναι η σχολή που με την εξωτική και... καρναβαλίστικη εμφάνιση της, θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα ανέβει στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου του Διαγωνισμού Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας;!;!




Θα το μάθουμε απόψε στις 21:00 στη σχολή του Ιλίου με το πιο εξωτικό και άκρως αποκριάτικο πάρτυ που έγινε ποτέ!!!! Μην λείψει κανείς!!!

Η Αποκριάτικη διασκέδαση μας... ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ!!!!


Δείτε επίσης:

Το Fun Carnival Dancing 2018 ΞΕΚΙΝΑ!
Δείτε τώρα το Πρόγραμμα των πιο
Διασκεδαστικών Πάρτι που έγιναν ποτέ
και διασκεδάστε μαζί μας στην πιο μεγάλη
γιορτή των σχολών μας!
Μάθετε περισσότερα για την Samba...
Τον χορό του Καρναβαλιού!!!
Μάθετε περισσότερα για το έθιμο
της Αποκριάς!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου