Google+

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Οι Χριστουγεννιάτικοι Στολισμοί μας συνεχίζονται και... το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα περνά από τη σχολή του Ιλίου!



Χριστούγεννα σημαίνουν γιορτή και διασκέδαση...

Και στις σχολές μας τα κάνουμε ακόμα πιο διασκεδαστικά μέσα από τα καθιερωμέναΕβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ... Ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή το Χριστουγεννιάτικο κλίμα ήρθε στις σχολές χορού Apollon και μας γέμισε με όμορφες αναμνήσεις με τον στολισμό της σχολής της Μεταμόρφωσης. Φυσικά δεν σταματάμε...

Σειρά έχει η σχολή του Ιλίου η οποία περιμένει με ανυπομονησία να γεμίσει από τα χαμόγελα μαθητών και δασκάλων, να ακούσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να χορέψει στους ρυθμούς του Jingle Bells!!!!


Επιτέλους έφτασε η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων...τα Χριστούγεννα!!
Ένα χρόνο περίμενε το καταπράσινο έλατο μέσα στις κούτες και ανυπομονούσε να βγει από μέσα και να συναντήσει ξανά την φάτνη του, τις γιρλάντες, τα πολύχρωμα στολίδια και τα φωτεινά λαμπάκια του. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή στέκεται εκεί ψηλό και περιμένει όλους εμάς να φωτογραφηθούμε μπροστά του και να το θαυμάσουμε για τα όμορφα χρώματά του.

Έτσι και το έλατο της σχολής του Ιλίου έχει βγει ήδη από τις κούτες του και περιμένει όλους εμάς την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 21:00 να το στολίσουμε και να βάλουμε την πιο χαρούμενη διάθεσή μας. Ντυνόμαστε στο κλίμα των ημερών, πέρνουμε το πιο περίτεχνο στολίδι μας και... Το αστέρι άραγε ποιος θα το βάλει;;;;

Χριστουγεννιάτικοι ρυθμοί ηχούν στις σχολές χορού Apollon!
Τα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ είναι εδώ και αυτά τα Χριστούγεννα και υπόσχονται να κάνουν τις Παρασκευές μας ακόμα πιο διασκεδαστικές... Ο Dj βρήκε όλα τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια του κόσμου και όλοι εμείς δεν θα σταματάμε να χορεύουμε!! Χριστουγεννιάτικα Rock 'n' Roll, Mambo, Tango ακόμα και Foxtrot, Samba και Cha cha θα μας συντροφεύουν αυτή την γιορτινή και όμορφη βραδιά!!!

Ραντεβού λοιπόν αυτή τη Παρασκευή για να ντύσουμε τη σχολή μας στα γιορτινά και να διασκεδάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!

 Merry Christmas!!! Xo Xo Xo!!!



Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε κι εσείς για το
Σύστημα Διδασκαλίας των σχολών μας!
Απολαύστε περισσότερες στιγμές
από τον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό
της σχολής του Ιλίου!
Μάθετε περισσότερα για το
Savoir Vivre του Χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου