Google+

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Το πιο γλυκό χορευτικό party της χρονιάς έφτασε...!! Τι θα συμβεί όταν ο χορός συναντήσει τα ζαχαρωτά;;


Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε ξανά τους μικρούς μας χορευτές και ετοιμαζόμαστε για το πιο ξέφρενο party! Η σχολή του Ιλίου περιμένει ανυπόμονη και ανοίγει τις πόρτες της το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 18.00 για να χορέψει και να διασκεδάσει μαζί με τους λιλιπούτειους χορευτές μας!!!

Μαζί με τους μικρούς μας φίλους είμαστε έτοιμοι να θυμηθούμε όλους τους Latin, Ευρωπαϊκούς, Μοντέρνους αλλά και Ελληνικούς χορούς και να γίνουμε κι εμείς πάλι παιδιά παίζοντας, φυσικά, και τα αγαπημένα μας χορευτικά μας παιχνίδια!!

Χορός, έκφραση και ψυχαγωγία με την χορευτική Άλφα Βήτα!!!
Μαθητές και δάσκαλοι θα μάθουμε να γράφουμε την αγαπημένη μας λέξη ΧΟΡΟΣ και επίσης να μετράμε και να δείχνουμε την ηλικία μας χρησιμοποιώντας την κίνηση του σώματος μας για να ξεκουραζόμαστε μετά από ζωηρούς ρυθμούς!!

Ενδυνάμωση μέσα από τον χορό με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!!!
Με τις Fun Play Dance χορογραφίες μας μικροί και μεγάλοι δεν μπορούν να αντισταθούν και σηκώνονται μπροστά στον καθρέφτη χορεύοντας το αγαπημένο τους Onda Onda,την καμήλα και πολλά άλλα αγαπημένα μας τραγούδια!

Πώς όμως θα πάρουμε δύναμη και θα συνεχίζουμε τον χορό;;
Φυσικά εκεί θα υπάρχουν τα πιο γευστικά Tutti Frutti ζαχαρωτά τα οποία με την τέλεια γεύση τους θα μας δώσουν δύναμη να χορέψουμε και να μην κάτσουμε καθόλου σε όλο το χορευτικό μας party!

Άραγε ποιος μικρός μας φίλος θα αντέξει να μην κουνηθεί και να μην γελάσει όταν η μουσική σταματήσει στο παιχνίδι ''Αγαλματάκια'';;

Θα είναι ίσως το παιδί που θα φάει όλα τα ζαχαρωτά;; Ποιος ξέρει;;

Θα το μάθουμε όλοι στο Tutti Frutti Baby Party!!!

Τι είναι όμως το Tutti Frutti;;
Το Tutti Frutti προέρχεται από την Ιταλία και σημαίνει ''όλα τα φρούτα''. Είναι ένα γλυκό το οποίο περιέχει διάφορα ψιλοκομμένα και μη φρούτα τα οποία άλλοτε τα παρουσιάζουν ως απλό γλυκό, άλλοτε ως ζαχαρωτό και άλλοτε ως παγωτό!

Στις περισσότερες χώρες του Νότου συνηθίζεται να τα φτιάχνουν σε μορφή κομπόστας και να χρησιμοποιούν ξηρούς καρπούς. Το σερβίρουν συνήθως για επιδόρπιο ή για να συνοδέψουν ένα φαγητό με κρέας. Επίσης, στις ΗΠΑ το Tutti Frutti αναφέρεται κυρίως σε φρούτα ποτισμένα με μπράντι ή άλλα αποστάγματα και κυρίως σε φρούτα που έχουν ζυμωθεί με ένα υγρό το οποίο περιέχει ζάχαρη και μαγιά!

Η ζωντάνια και η αγάπη για τον χορό των μικρών μας χορευτών μας δίνει έμπνευση να συνεχίσουμε να δημιουργούμε καινούριες χορογραφίες και party για την δική τους διασκέδαση!!!

Χορός σημαίνει Διασκέδαση και το Σάββατο, μαζί με τους μικρούς μας φίλους, είμαστε έτοιμοι να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε στο πιο απολαυστικό πάρτι που έγινε ποτέ!!! Εσείς θα λείπετε;;;

Ραντεβού στις 18:00 στη σχολή του Ιλίου!!!
Μην το χάσετε!!!

Δείτε επίσης:


Η σημασία του χορού για τα παιδιά μας!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στην τέχνη του χορού
με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!!!
Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο
κόσμο του χορού  και της μουσικής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου