Google+

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Το πιο ξεσηκωτικό πάρτυ της χρονιάς έρχεται... Έτοιμοι για... Fun - Play - Dance Party;;


Το πιο διασκεδαστικό πάρτυ της χρονιάς έρχεται... και
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Η Παρασκευή, 24.05.19, πλησιάζει και το πιο ξεσηκωτικό χορευτικό πάρτυ υπόσχεται να μας χαρίσει ατελείωτες στιγμές χορού και διασκέδασης!!!

Fun - Play - Dance
Party!!!

Μια ολόκληρη βραδιά εξαιρετικά αφιερωμένη στο πιο αγαπημένο χορευτικό είδος!!!
Ένα είδος χορού που συνδυάζει την διασκέδαση (Fun) μέσα από τις έξυπνες και άκρως ξεσηκωτικές χορογραφίες (Play) και... με την συνεχόμενη χορευτική κίνηση μέσα από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες (Dance)!!!

Η Ευλυγισία και η Αντοχή μας... στα Ύψη!!!
Μέσα από την έντονη κινησιολογία που περιέχει το Fun - Play - Dance, σε συνδυασμό με τους γρήγορους αγαπημένους ρυθμούς, το κάνουν το ιδανικό πρόγραμμα χορευτικής εκγύμνασης!!! Ένα χορευτικό είδος που ενδυναμώνει τους μύες, την καρδιά και τους πνεύμονες ενώ παράλληλα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος κάνοντας τον οργανισμό μας να αθλείται με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!!!! Φυσικά, για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα, στην χορευτική μας εκγύμναση, και αύξηση της ευλυγισίας μας, συνδυάζεται άψογα με το Χορευτικό Stretching! Μια από τις πιο μεγάλες καινοτομίες των σχολών μας!!!

Παρασκευή σημαίνει χορός, διασκέδαση και... Fun - Play - Dance Party!!!
Η αγαπημένη μας βραδιά έρχεται και υπόσχεται πως θα μας παρασύρει στους έντονους και εκρηκτικούς ρυθμούς της και, όλοι μαζί, θα φτάσουμε τον υδράργυρο στα ύψη με τις φιγούρες μας!!! Φυσικά, όλοι οι Χοροί παρόντες για να μας χαρίσουν ατελείωτες στιγμές χορού και διασκέδασης κάνοντας μια ακόμη βραδιά, μαγική!!!


Η σχολή του Ιλίου μας περιμένει!!
Την Παρασκευή, 24.05.19, φοράμε τα πιο άνετα και φανταχτερά ρούχα μας και δίνουμε ραντεβού στις 21:00, στην αγαπημένη μας σχολή για να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσης
μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!!!

Μην λείψει κανείς!!!


Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε για τα Μαθήματα Χορού
στις σχολές μας!
Μάθετε περισσότερα για τα
Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά
Πάρτυ των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου