Google+

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Καλοκαίρι, χορός και διασκέδαση σημαίνουν... Summer Cocktail Party!!!


Μια ακόμη βραδιά έρχεται και υπόσχεται πως θα καταπλήξει κάθε παρευρισκόμενο! Με την πιο ανάλαφρη διάθεση μας, το κέφι και την ζωντάνια μας είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε τον υδράργυρο στα ύψη με τις φιγούρες μας! Πού αλλού...;;; Στο...

Summer Cocktail Party!!!

Μια βραδιά γεμάτη με ατελείωτη απόλαυση και διασκέδαση!!!
Τα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ κρύβουν, κάθε Παρασκευή, και μια μοναδική έκπληξη! Κάθε φορά και μια μοναδική βραδιά που μας χαρίζει τις πιο όμορφες στιγμές!! Έτσι, αυτή την Παρασκευή, αποφασίσαμε να δροσιστούμε και να συνοδεύσουμε τον χορό μας, με τις πιο απολαυστικές γεύσεις από τα πιο περίτεχνα Cocktails! Γεύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους δίνουν το παρόν και... η απόλαυση ζωγραφίζεται στο πρόσωπο μας ενώ χορεύουμε και διασκεδάζουμε άνευ ορίων στον ρυθμό των δημοφιλέστερων χορών του κόσμου!

Τα αγαπημένα μας Cocktail...
... αποτελούν, στην ουσία, ένα αλκοολούχο μείγμα που περιέχει τουλάχιστον δυο συστατικά. Για πρώτη φορά, ο σαφής ορισμός της έννοιας δόθηκε το 1803 στο Hudson της Νέας Υόρκης όπου χαρακτηρίστηκε ως ένα "τονωτικό αλκοολούχο υγρό, που αποτελείται από νερό, κάθε είδους ζάχαρης και bitters".

Η αυλαία των αγαπημένων μας Εβδομαδιαίων Θεματικών Χορευτικών Πάρτυ, πέφτει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!
Οι Τρίωρες Εκπαιδευτικές Συγκεντρώσεις των σχολών μας φτάνουν στο τέλος τους κι εμείς... είμαστε έτοιμοι να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε άνευ ορίων μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα περνώντας μαζί τις πιο όμορφες στιγμές του καλοκαιριού!!!


Την Παρασκευή 31.05.19, η σχολή του Ιλίου μας υποδέχεται στις 21:00, με την βραδιά που όλοι αγαπήσαμε, για να ρίξουμε την αυλαία των αγαπημένων μας πάρτυ με τον πιο θεαματικό τρόπο!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το
αγαπημένο σας χόμπυ απολαμβάνοντας
μοναδικά χορευτικά παιχνίδια!!!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη
που μας προσφέρει η ενασχόληση
με τον χορό!
Μάθετε πως ο χορός βοηθάει στο να
φαινόμαστε πιο κομψοί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου