Google+

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Tropical Night 2018 - Tango!!! Ο χορός του πάθους και της φωτιάς στην πιο επιβλητική Εκδήλωση της χρονιάς!!!

Η Καλοκαιρινή μας Επίσημη Χορευτική Εκδήλωση έρχεται και... κάθε χρονιά σηματοδοτεί την επιτυχία της χορευτικής μας χρονιάς!!!

Κάθε φορά, απολαμβάνουμε ένα μοναδικό υπερθέαμα μέσα από τις καταπληκτικές χορογραφίες των αγαπημένων μας μαθητών, που με τόση αγάπη ετοίμασαν για εμάς, αντικατοπτρίζοντας παράλληλα την πορεία και την εξέλιξη τους!

Έφτασε η στιγμή να πάρουμε μια μικρή γεύση από την μεγάλη μας βραδιά, απολαμβάνοντας μια ακόμη φορά τις αγαπημένες μας στιγμές!

Ο χορός του πάθους και της φωτιάς δεν σταματά κάθε φορά να μας εντυπωσιάζει και να κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά στο πέρασμα του! Η Εύη και ο Δημήτρης, έδωσαν την δική τους σημασία στο... "Άρωμα Γυναίκας" και μας παρέσυραν με την καταπληκτική τους ερμηνεία!


Ας τους απολαύσουμε μια ακόμη φορά!!!
Ένα μοναδικό Tango... Μια χορογραφία γεμάτη πάθος και ένταση που ξεχώρισε για το στυλ και τον ερωτισμό του, μας ξεσήκωσε και κέρδισε το πιο μεγάλο χειροκρότημα!!!


Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Μια χορογραφία με... "Άρωμα Γυναίκας"!
Σημείο-κλειδί στην καταπληκτική παρουσίαση που μας χάρισαν οι αγαπημένοι μας μαθητές, αποτέλεσε το soundtrack της αγαπημένης μας ταινίας "Άρωμα Γυναίκας"! Το "Por una Cabeza", αποτελεί μια αγαπημένη επιτυχία του Carlos Gardel που κάθε φορά μας παρασύρει με τον μοναδικό ρυθμό του!

Η πιο λαμπερή Βραδιά της χρονιάς έρχεται...
... και περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε τους αγαπημένους μας μαθητές σε ακόμα περισσότερες μοναδικές εμφανίσεις! Οι δημοφιλέστεροι χοροί του κόσμου θα δώσουν το παρόν στην πιο επιβλητική Δεξίωση της χρονιάς και... μαζί με τον άκρως εντυπωσιακό Διαγωνισμό Χορού, θα ρίξουν την αυλαία των Επίσημων Χορευτικών Εκδηλώσεων των σχολών μας με τον τρόπο που τους αρμόζει... Με μια βραδιά γεμάτη Δώρα, εκπλήξεις και φυσικά... ένα μοναδικό υπερθέαμα!!!


Την Παρασκευή, 05 Ιουλίου, σας περιμένουμε
για να διασκεδάσουμε μαζί και να περάσουμε τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!


Το Tropical Night 2019... ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τους
Διαγωνισμούς Χορού!!!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στον χορό και χορέψτε μαζί μας στα πιο
διασκεδαστικά Events!
ΜΑΘΕΤΕ ΧΟΡΟ ΤΩΡΑ!!!
Χορός σημαίνει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου